Адреса:

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

9 листопада, в День української писемності та мови, відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Цьогоріч цей важливий захід відбувся у 22-й раз. Він був адаптований до умов воєнного часу, адже писали його в умовах повномасштабної війни з чітким усвідомленням значення української мови для кожного українця.
... Читати далі »

 
інформаційна година «Світ ловив мене та не впіймав»

8 листопада для студентів перших курсів в режимі онлайн-конференції була проведена інформаційна година «Світ ловив мене та не впіймав», присвячена 300-річчю від дня народження Г.С. Сковороди.
... Читати далі »

 
Звіт про онлайн-семінар "Сучасні засади дидактики профільної школи"

Щиро дякуємо Володимиру Миколайовичу Мокляку за проведений онлайн-семінар, який пройшов на високому методичному рівні, змістовно, цікаво, науково обґрунтовано, з врахуванням тенденцій сьогодення. 
... Читати далі »

 
Онлайн-семінар "Сучасні засади дидактики профільної школи"

Шановні колеги! 07.11.2022 року о 10:00 для викладачів нашого коледжу відбудеться онлайн-семінар "Сучасні засади дидактики профільної школи", який проведе завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки, доктор педагогічних наук Мокляк Володимир Миколайович.
... Читати далі »

 
«Ксенофобія, расова та етнічна дискримінація»

    04 листопада 2022 року проведено Zoom-конференцію із студентами  групи 11Д  Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва, під час якої відбулася інформаційно-просвітницька година «Ксенофобія, расова та етнічна  дискримінація».
... Читати далі »

 
«Торгівля людьми- це може трапитися з кожним»

   1 листопада 2022 року для студентів груп 26М та 25Д було проведено Правовий тренінг  «Торгівля людьми», де студенти ознайомилися  з проблемою торгівлі людьми, наголосили  на її гостроті та визначили шляхи її подолання. 
... Читати далі »

 
Тиждень циклової комісії професійно-практичної підготовки зі спеціальності 192 Будівництво, та цивільна інженерія

Тиждень циклової комісії спеціальності 192 Будівництво, та цивільна інженерія відбувся в період з 24.10.2022 по 28.10.2022

... Читати далі »

 
Виховна година до Дня визволення України від фашистських загарбників

27 жовтня з студентами групи 11-Д було проведено патріотично-виховний захід, присвячений дню визволення України від фашистських загарбників 28 жовтня 1944 року. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.
... Читати далі »

 
Спортивна зустіч у гуртожитку

20 жовтня 2022 року в приміщенні гуртожитку Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва відбулася дружня спортивна зустріч між шахматистами - студентами коледжу та призером Харківської області, шахматистом 1-го розряду Дворецькою Єлизаветою.
... Читати далі »

 
«Ми – нащадки козацької слави»

14 жовтня 2022 року в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва були проведені виховний захід для студентів ІІ курсу та виховні години до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва (свято Покрови). 
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО