Адреса:

Правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та Міністерством соціальної політики України запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. 

... Читати далі »

 
Тиждень безпеки дорожнього руху - 2022

У період з 23 по 29 травня 2022 року в Україні проходить І етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».


... Читати далі »

 
День Європи

20 травня 2022 року для студентів групи 11 – О було проведено Zoom-конференцію, на якій було розкрито всі особливості святкування Дня Європи. Цей день в Україні прийнято святкувати в третю суботу травня, відповідно до Указу Президента Леоніда Кучми від 2003 року.
... Читати далі »

 
Свято вишиванки - 2022

Щороку третього четверга травня українці відзначають Всесвітній день вишиванки. Свято, покликане зберегти споконвічні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, цього року припало на 19 травня.
... Читати далі »

 
День пам'яті та примирення

В п’ятницю, 6 травня 2022 року, зі студентами коледжу першого курсу була проведена Zoom – конференція, яка була присвячена Дню пам’яті та примирення, який відзначається 8 травня. В цей день у 1945 році Антигітлерівська коаліція здобула перемогу над Третім Рейхом у Другій Світовій Війні.
... Читати далі »

 
Співчуваємо

 
До уваги мешканців Донецької та Луганської областей!

УВАГА!
Шановні мешканці Донецької та Луганської областей. Якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів «WhatsАрр». «Viber». «Теlegram» та «Signal»:
-    по Донецькій област і за номером +38066-846-83-31;
-    по Луганській області за номером +38066-846-81-54.

Керівництво ГУ СБУ
в Донецькій та Луганській областей

 
Про організацію освітнього процесу
 
День героїв Небесної сотні

21 лютого 2022 року з метою патріотичного виховання в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва було проведено патріотичний виховний захід під назвою – «Зима що нас змінила» для групи 12-М.
... Читати далі »

 
Дискримінація як соціокультурний елемент

18 лютого 2022 року проведено Zoom-конференцію із студентами  другого  курсу Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва, під час якої відбулася інформаційно-просвітницька година «Дискримінація як соціокультурний елемент».
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО