Адреса:

ВІДНОВА:UA - Національна програма залучення молоді до відновлення України

Міністерством молоді та спорту України спільно з партнерами у 2023 році продовжено роботу щодо реалізації Національної програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA.
... Читати далі »

 
Всеукраїнській конкурс малюнків та фотографій „Що для мене Україна?”

Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про
проведення ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій „Що для мене Україна?”, приуроченого до Дня Незалежності України.
... Читати далі »

 
Дмитро Семка загинув 28 липня під час захисту Батьківщини поблизу Урожайного Донецької області

Колектив Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва висловлює найглибші співчуття рідним, близьким та друзям з приводу трагічної смерті Захисника України Дмитра Анатолійовича Семки.
... Читати далі »

 
Вітаємо випускників 2023!

В урочистій атмосфері 29 червня 2023 року пройшло одне із найбільш пам’ятних свят - випускний вечір студентів Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва. Позаду всі хвилювання й тривоги, успішно складені державні іспити, захищені дипломні проекти.
... Читати далі »

 
Студентська конференція

05.06.2023 в актовій залі Полтавського фахового коледжу відбулася Конференція студентів, на якій були присутні делегати від кожної групи. Члени конференції розглянули питання щодо діяльності студентського активу за 2022-2023 н.р., а також обрали представників студентської ради на наступний 2023-2024 н.р. 
... Читати далі »

 
79-роковини геноциду кримськотатарського народу

Починаючи з 1994 року, в Україні 18 травня є Днем скорботи і пам’яті жертв депортації кримських татар, а з 2016 року – День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, згідно з постановою Верховної Ради України від 12 листопада 2015 року «Про визнання геноциду кримськотатарського народу».
... Читати далі »

 
Навчання з метою вивчення вогнегасників та їх застосування

17 травня 2023 проведено навчання для працівників коледжу з метою  вивчення будови вогнегасників та їх практичного застосування.
... Читати далі »

 
Святкування Великодня в Україні

14 квітня 2023 року із студентами Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено культурно-просвітницький захід, присвячений  традиціям святкування Великодня в Україні. 
... Читати далі »

 
Всесвітній день авіації й космонавтики

11 квітня 2023 року в режимі онлайн було проведено космічну годину спілкування для студентів 1-3 курсів присвячену Дню працівників ракетно-космічної галузі в Україні та Всесвітньому дню авіації й космонавтики. 
... Читати далі »

 
Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів

11 квітня 2023 року із студентами Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено просвітницький-виховний захід, присвячений  міжнародному деню визволення в’язнів нацистських концтаборів. 
... Читати далі »

 
« 1 2 3 4 ... 56 57 »

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО