Адреса:

Виховна година з елементами тренінгу «Людина починається з доброти»

6 грудня для студентів третього курсу психологом коледжу в режимі онлайн було проведено виховну годину з елементами тренінгу «Людина починається з доброти» присвячену щорічній акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства» та до Міжнародного дня осіб з інвалідністю.
... Читати далі »

 
Інформаційна година «СНІД: подумай про майбутнє — обери життя»

1 грудня для студентів других курсів психологом в режимі онлайн було проведено інформаційну годину та анкетування щодо обізнаності з питань ВІЛ/СНІДу, присвячені щорічній акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства» та до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом.
... Читати далі »

 
Тренінг «Булінг та кібербулінг»

30 листопада для студентів другого курсу психологом в режимі онлайн було проведено тренінг «Булінг та кібербулінг»  присвячені щорічній акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства».
... Читати далі »

 
Бесіда «Гендерне насильство, насильство в сім’ї забезпечення прав жінки та матері. Протидія будь-яким формам насильства»

29 листопада для студентів перших курсів практичним психологом коледжу в режимі онлайн було проведено бесіду, присвячену щорічній акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства» та до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками.
... Читати далі »

 
День Гідності та Свободи України

21 листопада 2022 року із студентами другого курсу проведена zoom-конференція до Дня Гідності та Свободи України. Це свято встановлене з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події початку XXI століття.
... Читати далі »

 
З Міжнародним днем студента!

Шановні викладачі та студенти коледжу! 
Щиро вітаємо з Міжнародним днем студента. Студентські роки - воістину найкращі! Вони запам‘ятовуються не тільки безсонними виснажливими сесіями, а й веселими пригодами. 
... Читати далі »

 
Конкурс на краще виконання українських творів

Цікаво пройшов виховний захід до Дня української писемності й мови в жіночому гуртожитку Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва. Ми ще раз переконалися у тому, яка українська мова багата, барвиста, милозвучна. 

... Читати далі »

 
«Зупинимо БУЛІНГ разом»

   11 листопада  2022 року з студентами групи  11Д  було проведено урок-квест у Zoom, присвячений актуальній  проблемі сьогодення, «Булінг: сутність та можливості протидії»

... Читати далі »

 
Інтелектуальний марафон: «Фізика+...»

До  Всесвітнього дня науки, який щорічно відзначають 10 листопада, для студентів коледжу за допомогою онлайн-засобів проведений інтелектуальний фізичний марафон: «Фізика+...»


... Читати далі »

 
Захід "У світлиці мого рідного слова"

До Дня української писемності та мови було проведено свято, спрямоване на підтримку рідної мови, привернення уваги до проблем української мови, її вивчення, розвиток, збагачення та популяризацію і разом з тим демонстрацію її краси, самобутності й багатства.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО