Адреса:

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

9 листопада, в День української писемності та мови, відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Цьогоріч цей важливий захід відбувся у 22-й раз. Він був адаптований до умов воєнного часу, адже писали його в умовах повномасштабної війни з чітким усвідомленням значення української мови для кожного українця.

Кількість тих, хто взяв участь у цьому найбільшому всеукраїнському флешмобі, перевершила попередні рекорди та становить десятки тисяч.
Участь у написанні радіодиктанту національної єдності взяли і представники нашого коледжу. Більшість студентів та викладачів долучились до нього онлайн, а для тих, хто в цей день був у коледжі, голова циклової комісії фундаментальних дисциплін Пащенко Наталія Юріївна створила свій власний осередок написання диктанту – зібралися колективом у 203 аудиторії.







Проведення Всеукраїнського радіодиктанту – це об’єднавчий захід українців: учнів і студентів, людей різного віку та інтересів, аби показати усьому світу, як нас багато, як ми прагнемо зберігати свою ідентичність та культуру, любимо і шануємо українське слово.

Просмотров: 118 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО