Адреса:

Виховний захід до Дня Безпечного Інтернету

08 лютого 2023 року викладач-методист Коліса Олена Миколаївна провела виховний захід, присвячений міжнародному Дню безпечного Інтернету. Захід проходив під гаслом «Разом до найкращого Інтернету». Захід був проведений за допомогою конференції Zoom.
... Читати далі »

 
Пам'ятаємо подвиг героїв Крут

30 січня 2022 року на 2 парі в режимі Zoom-конференції було проведено годину пам’яті Героям Крут. На цьому заході брали активну участь студенти другого курсу. 

... Читати далі »

 
День затвердження державного прапору України

27 січня 2023 року, для студентів ІІ курсу у форматі Zoom-конференції було представлено тематичний захід про затвердження 28 січня 1992 року Верховною Радою України державного прапора.

... Читати далі »

 
Голокост - лихо століття

27 січня 2023 року в режимі zoom-конференції зі студентами ІІ курсу, було проведено годину пам’яті жертв Голокосту в Україні -  «Голокост - лихо століття».

... Читати далі »

 
Захід про гімн України

16 січня 2023 року, для студентів першого курсу, у форматі Zoom-конференції було представлено захоплюючу розповідь про витоки написання музики до державного гімну України.

... Читати далі »

 
Вітаємо!
 
З Днем Святого Миколая!

Вітаємо всіх з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду! З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Чудотворцю.
... Читати далі »

 
Всеукраїнський урок «ПРАВА ЛЮДИНИ»

13 грудня 2022 року  Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва  відбувся   Всеукраїнський урок у форматі онлайн, з нагоди проголошення загальної декларації прав людини. Учасниками заходу стали студенти  першого та другого курсів.
... Читати далі »

 
Інформаційний захід "Стоп корупції"

В Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва 09 грудня 2022 року (до міжнародного дня боротьби з корупцією) пройшов інформаційний захід «СТОП КОРУПЦІЇ» в режимі онлайн-конференції, в якому взяли активну участь студенти коледжу.
... Читати далі »

 
Правовий диктант "Права та свободи людини"

08 грудня у рамках плану заходів, спрямованих на підвищення правової освіти серед студентської молоді, та з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, викладачами  Васецькою В.Г. та  Петрушкевич Н.Є. був проведений правовий  диктант, в якому взяли участь студенти коледжу.
... Читати далі »

 
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО