Адреса:

Сили територіальної оборони Збройних Сил України

Для студентів другого курсу було проведено тематичний виховній захід приурочений до дня створення підрозділів територіальної оборони України.  
... Читати далі »

 
Міжнародний день ненасильства

30 вересня з студентами першого курсу групи 11Д проведено Урок-квест, приурочений до Міжнародного дня НЕНАСИЛЬСТВА.
... Читати далі »

 
Захід до Дня пам’яті розстрілів мирного населення в урочищі Бабин Яр

Для студентів другого курсу в режимі онлайн-конференції був проведений історично-інформаційний захід, приурочений до Дня пам’яті розстрілів мирного населення 29-30 вересня 1941 року в урочищі Бабин Яр.
... Читати далі »

 
День міста - 2022

День міста Полтави – місцеве свято, яке щорічно відзначається 23 вересня. У цьому році наша рідна Полтава відзначала свій 1123 рік народження. Дата святкування встановлена на честь визволення міста від німецько-фашистських загарбників у 1943 році.
... Читати далі »

 
День партизанської слави

22 вересня 2022 року з студентами другого курсу групи 21-М була проведена Zoom-конференція, приурочена до Дня партизанської слави. 

... Читати далі »

 
Міжнародний День миру

21 вересня із студентами  груп 11-М та 11-О проведено Zoom-конференцію, на якій було розкрито всі особливості відзначення Міжнародного дня МИРУ. Мета цього дня - зміцнити ідеали миру як всередині країни, так і між націями. 
... Читати далі »

 
Всесвітній день прибирання

17 вересня 2022 року студенти та викладачі Полтавського фахового коледжу долучилися до міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

... Читати далі »

 
День пам’яті українців – жертв примусового виселення

12 вересня 2022 року із студентами групи 31-Д, був проведений виховний захід, присвячений Деню пам’яті українців – жертв примусового виселення з Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, Любачівщини, Західної Бойківщини у 1944 – 1951 роках.
... Читати далі »

 
День Української Державності

28 липня вперше відзначатимуть щорічний День Української Державності: попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, адже українців не зламати - зазначив президент України В.О. Зеленський.

... Читати далі »

 
Вступ 2022

Вступна кампанія 2022 набирає обертів. Уже зараз майбутні абітурієнти намагаються дізнатися усе про омріяний заклад фахової передвищої освіти, а тому щодня приходять із батьками та друзями в наш коледж, аби на власні очі побачити його та познайомитися із його командою.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО