Адреса:

День Перемоги 2013!


До 68-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, з нагоди Великої Перемоги біля Меморіалу Солдатської Слави зібралися тисячі полтавців та гостей нашого міста аби вшанувати пам'ять про славетних героїв-визволителів та низько вклонитися тим небагатьом ветеранам, які ще з нами.


... Читати далі »
 
Конференція "Проблеми організації дорожнього руху, безпеки руху та пасажирських перевезень"


14 травня в нашому технікумі в рамках заходів до Дня науки відбулася науково-практична конференція "Проблеми організації дорожнього руху, безпеки руху та пасажирських перевезень", організатором якої був  Кулай П.Л.


... Читати далі »
 
Свято-виставка «Великодня писанка»


29 квітня на Театральній площі відбулося загальне міське свято-виставка «Великодня писанка». Полтавці власноруч зробили Великодню писанку. 


... Читати далі »
 
Літературна композиція «Пам’ятай Чорнобиль»
  
25 квітня в актовій залі технікуму відбулася літературна композиція «Пам’ятай Чорнобиль», присвячений 27-им роковинам Чорнобильської трагедії з переглядом фільму.

 
Акція «Поділися любов’ю до Полтави»

23 квітня 2013 року проходила екологічна акція «Поділися любов’ю до Полтави». На центральній алеї міського парку «Перемога» волонтери висадили понад 250 кущів самшиту. Організаторами цієї акції виступили компанія «Київстар» та редакція обласної газети «Полтавський вісник».

... Читати далі »
 
Cуботник до Дня навколишнього середовища

20 квітня 2013 року відбувся суботник, присвячений Дню навколишнього середовища. Жителі Полтави в цей день вийшли прибрати своє місто. Студенти Полтавського будівельного технікуму також не стояли осторонь, вони прибирали територію 1-го та 2-го пляжів біля річки Ворскла.

... Читати далі »
 
1 місце з міні-футболу
З 15 по 18 квітня в Лубенському лісотехнічному коледжі проводились Обласні змагання серед студентської молоді ВНЗ І-II рівнів акредитації з міні-футболу.

... Читати далі »

 
Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Одним з найактуальніших питань для Полтавщини є підвищення лісистості регіону до оптимального рівня: з 8,7% до 14%. 21 березня, у Всесвітній день лісівництва, розпочалася щорічна акція Держкомлісгоспу України «Майбутнє лісу у твоїх руках», який проходитиме в усіх регіонах України до 18 квітня - Дня довкілля. У рамках акції ДП «Полтавський лісгосп» проводить ряд заходів щодо посадки і збереження лісу, зокрема, продовжують засаджувати пустирі та непридатні для сільського господарства землі,  залучаючи до них учнів, студентів, владу.


... Читати далі »
 
КВН-2013

 

    Другого квітня у стінах нашого закладу відбувся конкурс КВН серед студентських команд. За перемогу змагалися 3 команди – «Клапана» (механіки), «Хрестики-нулики» (організатори дорожнього руху), «Драстє рєбята» (дорожники).
... Читати далі »
 
Екскурсія на ТОВ «Авто-Моторна Компанія»
  
   Для поглиблення знань студентів з предметів «Технологія конструкційних матеріалів», «Деталі машин», «Ремонт машин» та ознайомлення з виробництвом, 19 та 20 лютого під керівництвом викладача спецдисциплін нашого технікуму Лазоренко І. В. відбулись екскурсії груп четвертого курсу на ТОВ «АМК» м.Полтава.
... Читати далі »
 
« 1 2 ... 54 55 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО