Адреса:

День створення Північно-атлантичного альянсу

5 квітня 2023 року із студентами Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено просвітницький-виховний захід присвячений Дню створення Північно-атлантичного альянсу.
... Читати далі »

 
Тематичне заняття до дня "Всесвітній день поширення інформації про проблему аутизму"

5 квітня було проведено тематичне заняття із студентами 36-М присвячене Всесвітньому дню поширення інформації про проблему аутизму.Цей день був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 2007 році за ініціативи Держави Катар.
... Читати далі »

 
Тематична виховна година присвячена дню сміху "Гуморина"

5 квітня з студентами 11-О в режимі онлайн було проведено виховну годину присвячену дню сміху "Гуморина", де розповіли про заснування цього дня та відзначання його в різних країнах. 

... Читати далі »

 
День відкритих дверей - 2023

 
Нескорені – Національна гвардія України

27 березня 2023 року із студентами групи 21-О було проведено просвітницький-виховний захід присвячений Дню створення Національної гвардії України який відзначається 26го березня.

... Читати далі »

 
Міжнародний день права на встановлення істини у відношенні грубих порушень прав людини і гідності жертв

24 березня 2023 року із студентами коледжу проведено інформаційну годину до "Міжнародного дня права на встановлення істини у відношенні грубих порушень прав людини і гідності жертв".
... Читати далі »

 
Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади «На Урок»!

Студенти нашого коледжу беруть активну участь у конкурсах та олімпіадах і своїми призовими місцями доводять бажання будувати країну майбутнього – сучасну й технологічну, успішну й незалежну, вільну й щасливу. Ділимося з Вами перемогами!
... Читати далі »

 
Конструювання двигунів внутрішнього згорання за допомогою програм для 3D моделювання

Студент групи 26-М Шевченко Олексій представив свій авторський проєкт на ХХІІ Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт 2023» і ХІV Національному етапі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів INFOMATRIX-2023».
... Читати далі »

 
21 березня - Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації

21 березня у світі відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації. З нагоди ціє дати  20 березня 2023 року із студентами групи 21-О проведено правоосвітницький захід на тему "Расова дискримінація: правові аспекти та сучасні проблеми".
... Читати далі »

 
Захід до створення Української Центральної Ради

17 березня 2023 року із студентами групи 11М було проведено освітньо-виховний захід, присвячений створенню Української Центральної Ради в м. Київ.

... Читати далі »

 
« 1 2 3 4 5 ... 56 57 »

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО