Адреса:

Інформаційний захід "Стоп корупції"

В Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва 09 грудня 2022 року (до міжнародного дня боротьби з корупцією) пройшов інформаційний захід «СТОП КОРУПЦІЇ» в режимі онлайн-конференції, в якому взяли активну участь студенти коледжу.


Цього дня в 2003 році в мексиканському місті Меріда на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції, прийнята Генеральною асамблеєю 1 листопада 2003 року.

Документ зобов’язує держави, які підписали його, оголосити карним злочином  хабарі, розкрадання бюджетних коштів і відмивання корупційних доходів.

Конвенція стала  важливим  інструментом   права для протидії корупції, «що завдає шкоди розвитку країн і що представляє загрозу демократії і режиму правової держави». І для України розв’язання проблеми корупції є одним із пріоритетів для  суспільства.

Студенти дізналися що таке корупція, її види та причини, ознайомилися з історією світової практики боротьби з корупцією та боротьби з корупцією в Україні. А також розглянули шляхи подолання корупції.

Просмотров: 71 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО