Адреса:

Куренівська трагедія

13 березня 2023 року із студентами групи 21-О було проведено освітньо-виховний захід, присвячений вшануванню загиблих в техногенній катастрофі в районі Куренівка м. Києва.

... Читати далі »

 
До Дня народження Великого Кобзаря

9 березня наша країна святкує День народження національного генія і пророка, духовного батька українства Тараса Григоровича Шевченка. На вшанування пам`яті Великого Українця студенти групи 31-О провели літературний онлайн-вернісаж «Поетичні стежки Кобзаря»
... Читати далі »

 
Крюківська трагедія

На третій парі із студентами 1 курсу Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено інформаційний захід про Корюківську трагедію в Другій Світові Війні. 

... Читати далі »

 
Превентивні бесіди щодо діяльності "ПВК Редан"

28 лютого 2023 року в кожній групі Полтавського фахового коледжу відбулися превентивні виховні бесіди щодо виникнення і розповсюдження негативного явища - нової молодіжної субкультури «ПВК Редан».
... Читати далі »

 
Вистояли – переможемо!

24 лютого 2023 року для студентів Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено інформаційний захід про висвітлення подій початку широкомасштабної війни Російської федерації проти України.
... Читати далі »

 
Онлайн-конференція «Герої не вмирають»

21 лютого 2023 року з метою патріотичного виховання було проведено патріотичну онлайн-конференцію під назвою – «Герої не вмирають» для студентів 1 курсу Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва.
... Читати далі »

 
До Міжнародного дня рідної мови

До Міжнародного дня рідної мови в ПФКТБ відбулася конференція, в якій взяли участь студенти та викладачі навчального закладу.

... Читати далі »

 
"Поїзд Єднання"

16 лютого 2023 року із студентами Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва була проведена інформаційна лекція до Дня Єднання України. 

 

... Читати далі »

 
Круглий стіл до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2023 року із студентами першого курсу Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва було проведено круглий стіл до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав: «Час і досі не загоїв рани».
... Читати далі »

 
Виховний захід до Дня Безпечного Інтернету

08 лютого 2023 року викладач-методист Коліса Олена Миколаївна провела виховний захід, присвячений міжнародному Дню безпечного Інтернету. Захід проходив під гаслом «Разом до найкращого Інтернету». Захід був проведений за допомогою конференції Zoom.
... Читати далі »

 
« 1 2 3 4 5 6 ... 56 57 »

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО