Адреса:

День пам'яті депортації кримських татар

18.05.2021 в читальному залі Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва був проведений виховний захід для групи 21-О до Дня пам’яті насильницького виселення кримськотатарського народу з його історичної батьківщини  - з Криму. 
... Читати далі »

 
Урок-екскурсія на об’єкт капітального ремонту автомобільної дороги Київ-Харків-Довжанський

14 травня для студентів дорожнього відділення групи 25Д з дисципліни «Вступ до спеціальності» була проведена екскурсія на об’єкт капітального ремонту автомобільної дороги Київ-Харків-Довжанський. 
... Читати далі »

 
Відео-конференція до Дня пам’яті та примирення

7 травня 2021 року об 10 годині 30 хвилин, із студентами групи 21-М була проведена відео-конференція у Zoom до Дня пам’яті та примирення, який приурочений до Дня завершення Другої Світової Війни у Європі. 

... Читати далі »

 
Конференція до річниці Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2021р. із студентами групи 11-Д була проведена відео-конференція у Zoom на тему Чорнобильської трагедії 1986 року. На цій конференції було обговорено значення Чорнобильської трагедії як техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи, яка відбулась у ніч на 26 квітня 1986 року.
... Читати далі »

 
Онлайн конференція до Дня космонавтики

12 квітня – день початку епохи пілотованих космічних польотів – спільне свято, що з'єднує минуле, сьогодення і майбутнє людей Землі… У цей день, 60 років тому, Юрій Олексійович Гагарін на космічному кораблі «Схід» вперше в світі здійснив орбітальний обліт Землі, відкривши епоху пілотованих космічних польотів.
... Читати далі »

 
День сміху - 2021

До дня сміху 1 квітня група 21-Д з керівником групи Яковенко Л.В. провели відкритий онлайн виховний захід за допомогою ZOOM.

... Читати далі »

 
Виставка "Незнайомий Шевченко"

Тематичну виставку  "Незнайомий Шевченко" з нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження видатного українського письменника Т. Г. Шевченка підготували студенти групи 11-О  ПФКТБ. 

... Читати далі »

 
Слово Лесі Українки крізь призму сучасності

У рамках заходів,  приурочених відзначенню 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури, в ПБТТБ відбувся арт-челендж серед студентів 1-го та 2-го курсів "Слово, чому ти не твердая криця!".
... Читати далі »

 
Я в серці маю те, що не вмирає...

До ювілею видатної поетеси Лесі Українки в читальному залі бібліотеки ПБТТБ була проведена літературно-музична композиція "Я в серці маю те, що не вмирає...", яку підготували  студенти груп 11-О та 21-О.   
... Читати далі »

 
Полтавські дороги Лесі Українки

З нагоди 150-річчя від Дня народження Лесі Українки студенти групи 11-О ПБТТБ підготували виставку "Леся Українка й Полтавщина". Благодатна українська земля зростила велику доньку й виплекала її поетичний талант. Щедрим краєм, який надихав Лесю Українку, була й рідна нам Полтавщина.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО