Адреса:

Слово Лесі Українки крізь призму сучасності

У рамках заходів,  приурочених відзначенню 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури, в ПБТТБ відбувся арт-челендж серед студентів 1-го та 2-го курсів "Слово, чому ти не твердая криця!".

Інтерес до її творчості  в сучасної молоді не згасає. Про неї говорять: "шляхетна дама, міська євроінтеграторка, безапеляційна патріотка, інтелектуалка, феміністка”... Своє бачення  феномену Лесі Українки студенти продемонстрували через декламації її поезій: «Contra spem spero!» (Без надії сподіваюсь!) та «Слово, чому ти не твердая криця...» . 
Бажання студентів брати участь у подібних заходах підтверджує думку про те, що творчість цієї  багатогранної мисткині, мужньої і мудрої людини, ніжної і нескореної жінки, - поза часом та простором. Внутрішній вогонь її безсмертної поезії надає кожному, хто долучається до її творчості,  впевнено йти до мети, бути успішним, незважаючи на випробування долі, а найважливіше - навчає любити й цінувати життя.

 

Просмотров: 271 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО