Адреса:

День спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя

26 лютого 2021 року з метою патріотичного виховання було проведено тематичну лекцію для групи 11-О про День спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя. На цій лекції було представлено кінохроніку подій лютого 2014 року, які показують тодішні події на території автономної республіки Крим. 
... Читати далі »

 
Леся Українка - завжди сучасна

24 лютого в читальній залі бібліотеки було вшановано пам’ять геніальної письменниці Лесі Українки в зв’язку із 150-річчям з дня її народження. Для читачів було влаштовано книжкову виставку та проведено медіагодину “Горить моє серце, палає”.
... Читати далі »

 
День вшанування героїв Небесної Сотні

19 лютого 2021 року з метою патріотичного виховання, в Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва було проведено тематичну лекцію для групи 31-М про День вшанування героїв Небесної Сотні.
... Читати далі »

 
День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

   15 лютого 2021 року в технікумі було проведено годину пам’яті до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в якому брали активну участь студенти першого курсу- 11-Д та 11-О. В ході заходу студенти переглянули тематичний документальний кінофільм з подальшим обговоренням його.
... Читати далі »

 
День Святого Валентина - 2021

14 лютого – день Святого Валентина – покровителя усіх закоханих. В цей день усі закохані цілого світу стараються зробити щось приємне для своєї другої половинки, щоб цей день запам’ятався надовго чимось хорошим і позитивним.
... Читати далі »

 
День відкритих дверей

13.02.2021р. відбувся День відкритих дверей у Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва. Заздалегідь проведена профорієнтаційна робота дала позитивні результати. Багато випускників шкіл та іх батьків, незважаючи на морозну сніжну погоду, завітали познайомитися з навчальним закладом.
... Читати далі »

 
Сьогодні - День пам’яті Героїв Крут

Бій під Крутами — бій, що відбувся 16 (29) або 17 (30) січня 1918 року біля залізничної станції Крути поблизу селища Крути та села Пам'ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва, 18 км на схід від Ніжина. Одночасно з ним у Києві розпочалося третє більшовицьке повстання, яке змусило у вирішальний момент розвернути підкріплення, направлене на цей напрямок, на його придушення.
... Читати далі »

 
День пам’яті жертв Голокосту

27 січня відзначається день пам’яті жертв Голокосту. Цю дату обрали не випадково, саме цього дня у 1945 році визволили найбільший з гітлерівських концтаборів, Освенцим (Аушвіц-Біркнау), через який за документами Нюрнберзького трибуналу пройшли 2.5 мільйони людей, 90 відсотків з яких були євреї. 
... Читати далі »

 
День Соборності України

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Йому передувало підписання (22 січня 1918 р.) Четвертого універсалу Центральної Ради, яким Українську Народну Республіку проголошено суверенною і незалежною державою.
... Читати далі »

 
Вітаємо зі щедрим вечором!

У ніч з 13 на 14 січня неофіційно відзначають Новий рік за старим стилем. У цей день на церковному (юліанському) календарі стоїть дата 1 січня. У народі 13 січня відомий також як Щедрий вечір, день Святої Меланії, Васильєв вечір.

... Читати далі »

 
« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО