Адреса:

Конференція до Дня пам’яті жертвам Голодомору

З  метою привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до трагічних сторінок історії нашої держави 25 листопада 2021 року була проведена zoom-конференція з студентами групи 31-Д до Дня пам’яті жертвам Голодомору 1932-1933 року, який традиційно проходить 27 жовтня 2021 року. 
... Читати далі »

 
Інформаційна година «Вибір за тобою, життя без насильства»

25 листопада 2021 року із студентами групи 11-Д  Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва була проведена  інформаційна година в zoom «Вибір за тобою, життя без насильства».

... Читати далі »

 
Конференція до Дня Гідності та Свободи України

19 листопада 2021 року із студентами групи 21-М Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва була проведена zoom-конференція в честь відзначення Дня Гідності та Свободи України. 

... Читати далі »

 
17 листопада – Міжнародний день студента!

Дорогі друзі, прийміть щирі вітання з чудовим святом - Міжнародним днем студента! Студенти нашого коледжу живуть однією великою дружною родиною, здобуваючи перемоги у конкурсах, інтелектуальних та творчих змаганнях, у спорті, громадському житті.
... Читати далі »

 
Екскурсія на об'єкті дороги Київ-Харків-Довжанський

Студенти ІІІ курсу, майбутні фахівці дорожньої галузі, що навчаються за спеціальністю "Будівництво та цивільна інженерія" побували на екскурсії на об'єкті виконаного капітального ремонту системи водовідведення дороги Київ-Харків-Довжанський поблизу села Нижні Млини. 
... Читати далі »

 
Конференція "Програма президента "Велике будівництво"

28.10.2021р. в рамках тижня циклової комісії спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія проведено конференцію на тему: "Програма президента "Велике будівництво" в якій приняли участь студенти та викладачі дорожнього відділення.
... Читати далі »

 
Вітаємо з Днем автомобіліста та дорожника!

Щиро вітаємо з професійним святом усіх, чиє життя пов’язане з дорогою. Бажаємо безперешкодних доріг і завжди щасливої дороги, а також відмінного настрою за кермом і міцного здоров’я. Нехай погода в душі буде завжди сонячною, вдома завжди чекають і зустрічають з любов’ю. 
... Читати далі »

 
Інтелектуальна гра "Правове лото"

20 жовтня 2021року в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва, проведено інтелектуальну гру «Правове  лото», в якій взяли участь студенти групи 11М  (викладач  Н.Є. Петрушкевич).
... Читати далі »

 
14 жовтня – День захисника України, День Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва

     Від щирого серця вітаємо вас зі святами! У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою, відзначаються і два національних свята – День захисника України і День козацтва.
... Читати далі »

 
Виховна година до Дня козацтва

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості до Дня захисників і захисниць України 12 жовтня 2021 року проведена zoom виховна година в групі 21-М.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО