Адреса:

Я в серці маю те, що не вмирає...

До ювілею видатної поетеси Лесі Українки в читальному залі бібліотеки ПБТТБ була проведена літературно-музична композиція "Я в серці маю те, що не вмирає...", яку підготували  студенти груп 11-О та 21-О.   

Геніальність її  творчої спадщини глядачі могли пізнати крізь призму сучасності, адже  життя  такої особистості не  вкладається в рамки реального часу та реальних подій.


Відеоролик, де поетка заговорила голосом Ірени Карпи, сучасної української письменниці  та співачки, розкрив історію не стражденної й нещасної Лесі Українки (до речі, й сама поетеса ненавиділа, коли її жаліли), а новаторки й бунтарки, яка жила насиченим та цікавим життям.  А реп старшокласників з Рівного про життя письменниці лише вкотре підтвердив, що інтерес нинішніх підлітків до  її поезії значно  вийшов  за рамки шкільної програми.

На цьому заході кожен із присутніх відкрив  свою Лесю - завжди сучасну, яку лише сьогодні починають  розкривати по-справжньому  як живу, яскраву й творчу особистість в повноті своїх емоцій, переживань і роздумів.

Поезія Лесі Українки - це вибух  благородства й  шляхетності, незламності волі й лицарства  водночас із глибокою ніжністю та задушевністю,  що  дає  відчуття свободи, любові та повноти життя з усіма його барвами.

Валентина Васецька, Наталія Петрова

Просмотров: 272 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО