Адреса:

Виховна година до Дня козацтва

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості до Дня захисників і захисниць України 12 жовтня 2021 року проведена zoom виховна година в групі 21-М.
... Читати далі »

 
Відеоконференція «Протидія домашньому насильству

1 жовтня 2021 року  із студентами групи 11-0 була проведена відеоконференція у Zoom, присвячена актуальній  проблемі сьогодення, а саме  «Протидії домашньому насильству».
... Читати далі »

 
Он-лайн конференція «БАБИН ЯР: пам'ятати по-українськи»

29 вересня 2021р. проведена онлайн-конференція з групою 21-О з нагоди 80-х роковин від початку однієї з найбільших трагедій ХХ століття – масових розстрілів мирного населення в урочищі Бабин Яр у м.Києві, вчинених нацистами у 1941 – 1943рр. 
... Читати далі »

 
Всесвітній день прибирання

18 вересня 2021 року активні студенти Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва взяли участь у Всесвітньому дні прибирання World Cleanup Day! 

... Читати далі »

 
Виховний захід вшанування видатного полтавця - Симона Петлюри

16 вересня 2021 року в читальному залі Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва був проведений виховний захід для студентів груп 21-М та 21-Д для вшанування видатного полтавця – Симона Петлюри.
... Читати далі »

 
День знань

Шановні першокурсники, викладачі, студенти Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва, щиро вітаємо вас з Днем знань та з початком 2021-2022 навчального року! Нехай він буде яскравим та захоплюючим!

... Читати далі »

 
До уваги студентів нового набору!

Студентів нового набору
(групи 11-М, 12-М, 11-Д, 11-О та 26-М) запрошуємо на 8.30
у хол коледжу для зустрічі з керівниками груп!

... Читати далі »

 
Конкурс кімнат гуртожитку коледжу

17.06.2021 у гуртожитку №3 були підбиті підсумки конкурсу «Кімната зразкового порядку». Протягом року студентська рада гуртожитку разом з головою Сплавським Олександром перевіряли кімнати щодо дотримання всіх вимог. Найвищі бали (105) отримали жильці двох кімнат №216 та №416. Ще дві кімнати отримали по 104 бали.
... Читати далі »

 
Вітаємо команду Коледжу з перемогою!

1-6 червня 2021р. проводились змагання з міні-футболу серед студентської молоді навчальних закладів м.Полтави. Збірна нашого технікуму в гострій і напруженій боротьбі в черговий раз стали переможцями змагань.

... Читати далі »

 
День вишиванки - 2021

Уже 15 років в Україні та скрізь у світі, де живуть українці, відзначають День вишиванки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку та в ній піти на роботу чи на навчання, і цю ініціативу спільнота нашого коледжу, звичайно ж, підтримала.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО