Адреса:

Вітаємо з Новим Роком!

У Новий рік давайте візьмемо з собою тільки хороше, а всі невдачі і промахи залишимо в році, що минає. Нехай наша з вами робота ознаменується неймовірним успіхом. Щоб в Новому році наші голови відвідували тільки світлі і багатообіцяючі думки, а кожного з нас, щоб чекали удача і щастя! Бадьорого вам настрою і перспективних починань! З Новим роком, друзі!
... Читати далі »

 
Правова вікторина «Ти-людина, отже, ти маєш права»

10 грудня 2020р. з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля». В Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва проведено правову вікторину «ТИ-ЛЮДИНА ОТЖЕ ТИ МАЄШ ПРАВА», в якій взяли участь студенти групи 11-Д.
... Читати далі »

 
Права людини понад усе

«Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах», – цією статтею починається Загальна декларація прав людини. У читальній залі бібліотеки презентовано книжкову виставку, присвячену одному із найважливіших документів людства. 
... Читати далі »

 
Проект «Ми проти корупції»

У технікумі ініційовано соціальний проект «Ми проти корупції», в якому взяли активну участь викладачі та студенти. Підготовані інформаційні матеріали за тематикою неприпустимості корупції в суспільстві, історії світової практики боротьби з корупцією, боротьби з корупцією в Україні. 
... Читати далі »

 
Правовий диктант «Права дитини - історія і сучасність»

У рамках плану заходів, спрямованих на підвищення правової освіти серед студентської молоді, до Всеукраїнського тижня права в ПБТТБ був проведений тематичний диктант «Права дитини— історія і сучасність», в якому взяли участь студенти групи 11-О. 
... Читати далі »

 
Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ і боронити кордони нашої держави. Також це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, суверенність та неподільність нашої держави.
... Читати далі »

 
День волонтера в Україні

У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера - International Volunteer Day. Україна - єдина країна у світі, де цей день переходить в День збройних сил, який відзначається 6 грудня. Волонтерський рух у нашій країні став популярним, починаючи з Революції гідності і російської окупації. 
... Читати далі »

 
Кваліфікаційний іспит на отримання робітничої професії

Студенти механічного відділення спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва склали кваліфікаційний іспит на отримання робітничої професії.
... Читати далі »

 
Інформаційна виставка «Скажи «НІ!» сучасному рабству»

Міжнародний день боротьби за скасування рабства щорічно відзначається 2 грудня. Дата обрана не випадково: саме в цей день у 1949 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами.
... Читати далі »

 
Книжкова виставка-інформація "Не будь байдужим"

До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, у читальному залі технікуму організовано книжкову виставку-інформацію "Не будь байдужим".
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО