Адреса:

Заходи до Дня Єднання України

16 лютого 2022 року в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва проведені заходи відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 14 лютого 2022 року №53 щодо оголошення 16 лютого 2022 року Днем єднання.
... Читати далі »

 
Захід "Стоп пропаганда"

16 лютого 2022 року в День Єднання для студентів групи 11-Д ПФКТБ було проведено zoom-конференцію, яка була присвячена розвінчанню однієї із складових елементів гібридної війни, яка ведеться проти України з боку Російської Федерації -  пропаганди в телевізійному просторі. 
... Читати далі »

 
Година пам’яті до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2022 року пройшла Zoom-конференція із студентами Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва, під час якої було проведено годину пам’яті до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
... Читати далі »

 
Виховний захід для студентів першого курсу до всесвітнього Дня Безпечного Інтернету

08 лютого 2022 року викладач-методист Коліса Олена Миколаївна для студентів груп 12-М та 11-М провела виховний захід, присвячений Дню безпечного Інтернету за допомогою конференції Zoom.
... Читати далі »

 
Виховний захід "Голокост - лихо століття"

27 січня 2022 року, в Коледжі було проведено годину пам’яті жертв Голокосту в Україні -  «Голокост - лихо століття». У цьому заході брали активну участь студенти першого курсу групи 11-Д. 

... Читати далі »

 
Захист курсових проєктів студентами ІІІ курсу

У коледжі триває захист курсових проєктів здобувачами освіти ІІІ курсу спеціальностей 192 Будівництво та цивільна інженерія та 275 Транспортні технології.


... Читати далі »

 
Заходи до Дня Соборності Укра]ни

   21 січня 2022 року в читальному залі нашого коледжу з групою 21-М було проведено "круглий стіл" до Дня Соборності України, а 22 січня з студентами коледжу було проведено патріотичний виховний захід - "Живий Ланцюг єднання" в честь Дня Соборності. 

... Читати далі »

 
Першість з настільного тенісу

23 грудня 2021 року у спортивному залі коледжу пройшла присвячена Новорічним святам першість із гри в настільний теніс – другим за популярністю масовим спортом  і наймолодшим з основних видів спорту в світі.

... Читати далі »

 
Екскурсія на сучасне виробництво

Досить важко забезпечити якісну освіту без прямого зв‘язку з виробництвом. Тому суботній день 18 грудня педагогічний колектив коледжу разом з директором Євгеном Олександровичем провів на об‘єктах дорожньо-будівельної компанії "RDS" в Полтавській області.  
... Читати далі »

 
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня відбувся відкритий виховний захід, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, в якому взяли участь студенти групи 36-М разом з керівником групи Костянтином КОВШИКОМ. 

... Читати далі »

 
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО