Адреса:

Флешмоб «Разом проти корупції»

У Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва, було ініційовано соціальний проект «Разом проти корупції», в якому взяли активну участь студенти коледжу.

... Читати далі »

 
Правова вікторина "Знай свої права"

10 грудня 2021р. (до Міжнародного дня прав людини) з нагоди проголошення «Загальної декларації прав людини», боротьби людства за права людини, щодо прав громадянина України, та  прав дитини  в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у коледжі проведено правову вікторину, в якій взяли участь студенти групи 11-О
... Читати далі »

 
Презентація книги “Другий Зимовий похід. Листопадовий рейд. Базар”

7 грудня о 16 годині у Полтавській обласній бібліотеці імені І. П. Котляревського відбулася презентація книги “Другий Зимовий похід. Листопадовий рейд. Базар”. На цьому заході були присутні студенти 2 курсу коледжу з викладачем історії Євгенієм Березіним.
... Читати далі »

 
Правовий диктант «Права дитини — гарантована законом міра свободи»

У рамках плану заходів, спрямованих на підвищення правової освіти серед студентської молоді, до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» був проведений тематичний диктант «Права дитини — гарантована законом міра свободи», в якому взяли участь студенти нашого коледжу.
... Читати далі »

 
Виховна година “Відповідальність – за свої вчинки”

06 грудня 2021 року з студентами групи 26-М ювенальним інспектором Національної поліції України ГУНП в Полтавській області Гладкою Юлією проведена виховна година присвячена профілактиці запобігання булінгу, неприпустимості будь-яких форм дискримінації, насильства та відповідальності неповнолітніх. 
... Читати далі »

 
Виховний захід до дня вшанування жертв "Орлеанської різанини"

З метою привернення уваги до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення 6 грудня 2021 року було проведено виховний захід до дня вшанування жертв "Орлеанської різанини".
... Читати далі »

 
Волонтерство - це поклик душі

    Не кожен зможе, відкинувши свої справи і потреби в сторону, прийти на допомогу тому, хто потребує... Бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина. Про це йшла мова на годині спілкування "Волонтерство - це поклик душі" зі студентами групи 11-Д. 

... Читати далі »

 
Міжнародний фотоконкурс «Ми - Люди Землі»

З метою розвитку дитячої та юнацької творчості, а також покращення екологічної ситуації у світі з 25 листопада 2021 року по 25 квітня 2022 року серед учнів та студентів буде проведено III Міжнародний фотоконкурс «Ми - Люди Землі».
... Читати далі »

 
Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

02  грудня 2021 року у рамках акції «16 днів проти насильства», до  Міжнародного дня боротьби за скасування рабства з  студентами  коледжу проведено тренінг «Торгівля  людьми – сучасний прояв рабства».

... Читати далі »

 
Міжнародний день боротьби за скасування рабства

     2 грудня 2021 року в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва було проведено виховний захід для студентів групи 21-О, який присвячений Міжнародному дню боротьби за скасування рабства.


... Читати далі »

 
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 56 57 »

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО