Адреса:

Акція "Твоє життя-твій вибір!"

Молодіжна рада Полтавського територіального комітету "Профспілки залізничників і транспортних будівельників України" з 01.12.2016р. у всесвітній день боротьби зі СНІДом провела акцію під гаслом "Твоє життя-твій вибір!". 
... Читати далі »

 
Місячник правових знань - 2016

З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. у технікумі було проведено Місячник правових знань. Метою проведення місячника у технікумі було прагнення  перетворити права на важливий регулятор життя і поведінки студентів в умовах їх соціалізації. 
... Читати далі »

 
Зустріч з Володимиром Лазарєвим

30.11.2016р. в читальній залі ПБТТБ відбулася запланована зустріч з Лазарєвим Володимиром – військовим журналістом, регіональним кореспондентом газети «Народна армія» зі студентами 1-го курсу. 
... Читати далі »

 
Виставка-презентація "Освіта" - 2016

В рамках загальноміських заходів по профорієнтації молоді та популяризації навчальних закладів м.Полтави, 29 листопада 2016 року у виставковій залі міського Будинку культури пройшла традиційна щорічна виставка-презентація навчальних закладів міста "Освіта", організована Полтавським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, в якій взяв участь і наш технікум. 
... Читати далі »

 
Тиждень безпеки руху - 2016

З 21.11.16 по 25.11.16 року в Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва проходив тиждень безпеки руху, який проводила циклова комісія професійно-практичної підготовки з фаху «Організація та регулювання дорожнього руху».
... Читати далі »

 
Презентація технічної літератури

24 листопада бібліотека технікуму спільно із цикловою комісією професійно-практичної підготовки зі спеціальності «Експлуатація і ремонт підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх машин та обладнання» провели презентацію технічної літератури для студентів 3-го курсу механічного відділення.
... Читати далі »

 
Всеукраїнська науково-практична конференція «Модернізація та сучасні технології транспортного будівництва»

Студенти та викладачі нашого технікуму 16.11.2016 взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції на тему: «Модернізація та сучасні технології транспортного будівництва», яка була проведена за ініціативи львівського автомобільно–дорожнього коледжу НУ «Львівська політехніка». 
... Читати далі »

 
Місячник правових знань - 2016

В рамках Місячника правових знань з 8.11.16 по 17.11.16 для студентів технікуму в читальній залі проведені різні заходи та тренінги.
... Читати далі »

 
«Осінь віршами промовляє»

«Осінь віршами промовляє» - під такою назвою 14 листопада у читальному залі бібліотеки пройшла літературно-мистецька година.
... Читати далі »

 
День української писемності та мови - 2016

День української писемності та мови відзначають 9 листопада. Це встановлено указом президента України в 1997 році і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. 
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО