Адреса:

Виставка-презентація "Освіта" - 2016

В рамках загальноміських заходів по профорієнтації молоді та популяризації навчальних закладів м.Полтави, 29 листопада 2016 року у виставковій залі міського Будинку культури пройшла традиційна щорічна виставка-презентація навчальних закладів міста "Освіта", організована Полтавським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, в якій взяв участь і наш технікум. 
 
В щорічній виставці-презентації взяли участь навчальні заклади І - ІV рівнів акредитації. На урочистому відкритті виставки виступили Онищенко В.І, ректор Полтавського національного технічного університету, голова ради ректорів Полтавського регіону та Дуднікова О.А., директор Полтавського міського центру соціальних служб для дітей та молоді. 


В рамках виставки: презентація навчального процесу, виховного процесу (виступ творчих колективів), а також презентація роботи студентського самоврядування навчального закладу. 

В ході проведення виставки методисти нашого технікуму представили інформацію про факультети, спеціальності, досягнення студентів технікуму та ознайомили з умовами вступу.  

Просмотров: 501 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО