Адреса:

День автомобіліста і дорожника - 2016

28.10.2016р. в актовій залі ПБТТБ відбувся святковий захід, присвячений Дню автомобіліста і дорожника, який підготували студенти групи  21-О (керівник групи – Кравець С.В.). Ведучими на цьому святі були Барило Едуард, Галаган Валерія  та Мордвінова Анастасія. Зі сцени звучали поздоровлення від студентів, відеопривітання,  поезія та пісні.
... Читати далі »

 
Інтегрований урок "Життя і творчість Т.Г. Шевченка на уроках інформатики, української літератури, математики і фізики"
В межах тижня циклової комісії загальних дисциплін 21 жовтня 2016 року в читальній залі технікуму було проведено незвичайний, інтегрований урок для студентів першого курсу з чотирьох предметів. 
... Читати далі »
 
Круглий стіл "Вони прославляли Україну"


11 жовтня 2016р. в технікумі відбулось засідання круглого столу "Вони прославляли Україну" до 150-річчя з дня народження Михайла Грушевського та 175-річчя з дня народження Михайла Драгоманова.
... Читати далі »

 
"Не забудемо жертви Бабиного Яру"

29 вересня пройшов відкритий виховний захід до 75-ї річниці трагедії Бабиного Яру, організований викладачами історії Сидоренко О.В. та Березіним Є.Д., в якому взяли участь студенти другого курсу.
... Читати далі »
 
"Полтава вишивана" - 2016


24 вересня студенти нашого технікуму приєдналися до цьогорічного ювілейного параду вишиванок, в якому взяли участь близько 7 тисяч жителів Полтави.
... Читати далі »

 
Заходи до Дня міста - 2016

22 та 23 вересня 2016 року у технікумі пройшли заходи, присвячені Дню міста та Дню партизанської слави, в яких брали  участь  студенти  технікуму.
... Читати далі »
 
Екскурсія студентів на "Завод ім. Малишева" та "Турбоатом"


Для покращення практичної направленості навчання в технікумі та ознайомлення з сучасним виробництвом на прикладі діючих підприємств, 15 вересня відбулась екскурсія студентів технікуму під керівництвом викладача спецдисциплін Лазоренка І.В. на заводи ДП "Завод імені Малишева" та ПАО "Турбоатом", які розташовані у Харкові.
... Читати далі »

 
Вітаємо з 1 вересня!

 
Запрошуємо на навчання

 
"Вартові життя"


31 травня 2016 року в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім.  О. Гончара відбувся практичний тренінг з надання першої долікарської допомоги для студентів групи 26-М Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО