Адреса:

Науково-практична конференція "Світ очима суспільствознавця"


17 травня 2016 року на базі Полтавського політехнічного коледжу Національного технічного Університету "Харківський полетехнічний інститут" відбулася ІІІ обласна науково-практична конференція викладачів суспільних дисциплін вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації "Світ очима суспільствознавця".
... Читати далі »

 
День вишиванки - 2016


Всесвітній день вишива́нки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен бажаючий долучитись до свята одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок. Цьогоріч український День вишиванки підтримають у більш ніж 50 країнах світу.
... Читати далі »

 
Професійно-практична конференція "Проблеми безпеки дорожнього руху та пасажирських перевезень на автомобільному транспорті"

19.05.2016 в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху в аудиторії 210 пройшла щорічна професійно-практична конференція на тему: "Проблеми безпеки дорожнього руху та пасажирських перевезень на автомобільному транспорті".
... Читати далі »
 
День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу


18 травня в технікумі були проведені інформаційні години, присвячені вшануванню в Україні Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу - злочинної акції, спланованої керівною верхівкою колишнього СРСР та здійсненої радянськими каральними органами у 1944 році, яка призвела до масових людських жертв та завдала непоправної шкоди кримськотатарському народу, трагічними чином вплинула на його історичний шлях.
... Читати далі »

 
Зустріч з представниками патрульної поліції м.Полтава.


В рамках Всеукраїнського тижня безпеки руху 18.05.2016 в актовій залі технікуму відбулася зустріч викладачів та студентів з представниками патрульної поліції м. Полтава.
... Читати далі »

 
Виховний захід "Правила поведінки на дорозі та в транспорті"


17 травня 2016 в актовій залі технікуму пройшов виховний захід на тему: "Правила поведінки на дорозі та в транспорті", присвячений тижню безпеки дорожнього руху, на який були запрошені студенти перших курсів.
... Читати далі »

 
Урок памяті "Дзвони Чорнобиля" до 30-ї річниці катастрофи

Майже 30 років відділяє нас від Чорнобильської катастрофи, а той чорний день трагедії продовжує хвилювати людей... 26 квітня в читальній залі нашого технікуму  відбувся урок пам’яті, присвячений 30-й річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС, який підготували група 21М та її керівник Циплухін Д.С. Участь в заході взяли студенти першого та другого курсів.
... Читати далі »

 
Врятуй життя ближнього - 2016


20 квітня 2016 року студенти та викладачі технікуму взяли участь у проведенні громадських заходів у рамках соціально-інформаційного проекту «Врятуй життя ближнього», організованого Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, управлінням охорони здоров’я, ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія», Полтавським міськрайонним відділом Управління ДСНС України у Полтавській області та ініціативною групою молодіжного проекту «Школа місцевого та студентського самоврядування «Лідер майбутнього».
... Читати далі »

 
Пара-бест 2016


21 квітня 2016 року о 16.00 в Палаці дозвілля «Листопад» відбудеться конкурс краси та талантів «Пара-Веst». У ньому візьмуть участь 8 пар – представників навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.
Серед учасників і наші студенти – Євгенія Земляна та Павло Пінчук.
... Читати далі »

 
Автослалом ПБТТБ-2016


14 березня на навчальному майданчику Полтавського навчального центру ТСОУ за ініціативи викладача ПБДР технікуму Ковшика Костянтина Олександровича та Студради технікуму пройшли неймовірні змагання з Автослалому серед студентів та викладачів Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва!

... Читати далі »
 
« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО