Адреса:

Конкурс на кращу кімнату у чоловічому гуртожитку
21 березня 2017 пройшов конкурс на кращу кімнату у чоловічому гуртожитку №3 Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва.

... Читати далі »

 
Липова алея

23 квітня 2017 року студенти та викладачі ПБТТБ долучилися до двомісячника чистоти та благоустрою міста Полтави та території Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва, по вулиці Гайового замість зрізаних старих тополь висадили садженці липи.
... Читати далі »

 
Лекції студентів УМСА

20 та 21 березня 2017 року в технікумі пройшли лекції з елементами тренінгу, підготовані та проведені студентами Української медичної стоматологічної академії (УМСА) волонтерського загону "Єдність".

... Читати далі »

 
Всеукраїнська акція Потяг Єднання України “Труханівська січ”

16 березня до Полтави прибули учасники п’ятого Потягу Єднання України “Труханівська січ”. Загалом у національній акції беруть участь 270 українців. Це переважно студенти, волонтери, громадські активісти та військовики з різних областей країни. 
... Читати далі »

 
"Брейн-Ринг" серед команд ВНЗ м.Полтава

13 березня у нашому місті пройшов турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед команд вищих навчальних закладів Полтави.
Організаторами заходу виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міськради, Полтавський обласний клуб інтелектуальної творчості «Що? Де? Коли?» та Студентська рада міста.
... Читати далі »

 
Виставка творчих робіт "Незнайомий Шевченко"

9-10 березня 2017 року пройшла виставка творчих робіт студентів 1-го курсу "Незнайомий Шевченко", присв'ячена 203-річчю від дня народження українського генія в рамках проведення "Шевченківських днів", які традиційно проводяться на початку березня.
... Читати далі »

 
Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли? - 2017"


9 березня Полтавська «Студентська Свобода» до Шевченкових днів провела змагання з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед студентів вищих навчальних закладів Полтави. Тема: «Борці за Волю України».
... Читати далі »

 
Вітаємо зі святом весни!

Поети Вам присвячують сонети,
Чоловіки дарують Вам букети.
Кохані, любі, чарівні жінки,
Ви наші музи, витоки натхнення.
Про Вас всі наші мрії потаємні.
Зі святом Вас, найкращі квіточки!

 
Історична конференція «Розбуджена пам’ять»

2017 рік – рік 100-річного  ювілею початку Української національно-демократичної революції  1917-1920 років. З цієї нагоди 2 березня 2017 року в читальному залі Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва пройшла історична конференція.
... Читати далі »

 
Лекція "Кримінальна відповідальність неповнолітніх"

28.02.2017р. в читальній залі бібліотеки відбулася зустріч студентів нашого технікуму з психологом Величко Тетяною Сергіївною, яка працює з людьми, що відбувають покарання в місцях позбавлення волі.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО