Адреса:

Захід "У світлиці мого рідного слова"

До Дня української писемності та мови було проведено свято, спрямоване на підтримку рідної мови, привернення уваги до проблем української мови, її вивчення, розвиток, збагачення та популяризацію і разом з тим демонстрацію її краси, самобутності й багатства.


Студенти мали змогу дізнатися про історію створення та святкування цього дня, які мають не лише державне, а й релігійне коріння. 

Вони вкотре переконалися, що українці мають власну могутню класику та геніїв, що стоять на сторожі рідного слова. Популярність української мови доводять факти про кількість її носіїв- 45-47 мільйонів осіб.

Цікаві факти про мову, які розкривають її величезні багатства та можливості, допомогли студентам усвідомити важливість і значимість рідного слова у формуванні та самовираженні кожної особистості,  а також здобутті  фахових  навичок та розвитку професійних здібностей.

Потребу говорити, писати, думати, кохати українською відчули усі учасники заходу, адже кожен в  пам`яті  закарбував могутню силу рідної мови, яка для українців залишається фортецею духовності, віри  й незламності духу, потужним захистом від зради й відступництва.  
    

 

Просмотров: 130 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО