Адреса:

Конкурс краси і талантів "Пара-Бест-2017"

25 квітня у Палаці дозвілля «Листопад» під патронатом Полтавського міського голови відбувся конкурс краси й талантів «Пара-BEST-2017» серед студентів коледжів та технікумів. Організатори заходу — Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та будівельний технікум транспортного будівництва. У п’ятому конкурсі «Пара-BEST», який пройшов під тематичною назвою «180 хвилин навколо світу», взяли участь 8 пар із коледжів та технікумів міста.
... Читати далі »

 
Фотопроект "Якби не війна"

18 квітня 2017 року в краєзнавчому музеї м. Полтава, проводилася фотовиставка "Якби не війна", яку відвідали студенти першого курсу та викладачі технікуму. На цій виставці українські волонтери здивували всіх чудовим фотопроектом, де розповідь йшла не про війну, яка йде на сході країни, а про людей на війні.
... Читати далі »

 
Виставка – конкурс Великодніх композицій

Напередодні Великодня в технікумі традиційно було проведено виставку – конкурс Великодніх композицій. Учасники виставки творчо підійшли до оформлення композицій, намагаючись не тільки максимально використати усі символи Великодня (паску, писанки, крашанки, лозу, великодні рушники тощо), а й естетично поєднати їх у композицію.
... Читати далі »

 
Фестиваль “Великодня писанка”

13 квітня 2017 року на Театральній площі м.Полтави та по вул. Соборності пройшов конкурс творчих робіт "Великодній кошик" у рамках Міського дитячого фестивалю композицій "Великодня писанка", який відвідали студенти та викладачі нашого технікуму.
... Читати далі »

 
Круглий стіл «Запізнілий історичний бенефіс – пам’ять стукає в наші серця»

11 квітня 2017 року в читальній залі технікуму пройшов круглий стіл «Запізнілий історичний бенефіс – пам’ять стукає в наші серця» за участю студентів та запрошених гостей про винищення під час Другої світової війни військовополонених і примусово вивезених з України так званих «східних робітників» - «остарбайтерів».
... Читати далі »

 
Творча зустріч із поетесою Інною Снарською

30 березня за сприяння бібліотеки технікуму відбулася творча зустріч студентів дорожнього відділення (групи 31Д та 11Д) із відомою журналісткою, редактором та авторкою телепередач «А у нас кіно знімали...», «Те, що в мені», «Земляки», «Зустріч для вас» на телерадіокомпанії «Лтава», поетесою і прозаїком – Інною Снарською (Дідик).
... Читати далі »

 
Психологічний тренінг "Бажані діти в бажаний час"

29 березня 2017 року в жіночому гуртожитку технікуму проведено психологічний тренінг "Бажані діти в бажаний час" на тему репродуктивного здоров'я.
... Читати далі »

 
«Майбутнє лісу у твоїх руках» - 2017

29 березня 2017 року студенти груп 36-М (з керівником групи Ковшиком К.О.) та 22-М (з викладачами фізичного виховання Кришталем Д.В., Діденко О.І.) взяли участь у всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».
... Читати далі »

 
Фестиваль-конкурс «Студентська весна-2017»

29 березня 2017 року на базі Полтавського кооперативного технікуму о 12.40 відбувся ІІ етап обласного мистецького міжвузівського фестивалю-конкурсу «Студентська весна-2017», в якому студенти нашого технікуму взяли активну участь.
... Читати далі »

 
Конференція "Рух, що змінив світ"

23.03.2017 та 30.03.2017 В читальній залі бібліотеки відбулись конференції зі студентами І та ІІ курсу "Рух, що змінив світ", присвячені 500-річчю Реформації. Соціальні явища, породжені Реформацією, є одними з найбільш впливових в історії людства.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО