Адреса:

Свято першокурсників «Я - студент ПБТТБ»

Урочисте свято з нагоди Дня знань і прийняття в студентське братство першокурсників завжди яскраве і хвилююче. 1 вересня 2017 року кращі студенти, активісти, стипендіати міської ради традиційно внесли прапори нашої країни та технікуму до актового залу.
... Читати далі »

 
Вітаємо з днем знань!

01 вересня 2017р. о 9.00 для студентів нового набору (списки груп див. далі) в актовій залі технікуму відбудеться посвята в студенти та свято першого дзвоника, запрошуються всі бажаючі!

... Читати далі »

 
Поетична весна - 2017

24 травня у нашому технікумі пройшов обласний фестиваль-конкурс поетичної творчості серед студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації "Поетична весна - 2017". Організаторами та співорганізатором фестивалю стали Обласне методоб’єднання викладачів української філології та Полтавський будівельний технікум транспортного  будівництва.
... Читати далі »

 
День Європи - 2017

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні та у зв’язку з прийняттям рішення Радою Європейського Союзу про надання нашій державі безвізового режиму 22 травня у нашому закладі відбулася виховна година «Відома і невідома Європа», організована бібліотекою технікуму та студентами групи 21-О та 11-Д.
... Читати далі »

 
Урок-екскурсія на об’єкт капітального ремонту дороги

16 травня для студентів дорожнього відділення групи 31Д  був проведений урок-екскурсія на об’єкт капітального ремонту дороги, який проводиться по вулиці Європейська м. Полтави. 
... Читати далі »

 
Автослалом ПБТТБ-2017

15 травня 2017 року о 12.00 на навчальному майданчику Полтавського навчального центру ТСОУ за ініціативи викладача ПБДР технікуму Ковшика Костянтина Олександровича пройшли неймовірні змагання з Автослалому серед студентів та викладачів Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва!

... Читати далі »
 
Window on America in Poltava

4 травня 2017 відбулася екскурсія студентів Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва до Window on America in Poltava та можливостями сучасної Бібліотеки, яку організували викладачі іноземної мови Пацула Анна Леонідівна та Петрова Наталія Вікторівна.
... Читати далі »

 
Інформаційна година «Як не стати жертвою насилля»

27 квітня 2017 року в рамках проведення декади «Скажи «Ні» насильству» працівники відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Полтавській області для студентів  Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва провели інформаційну годину на тему: «Як не стати жертвою насилля».
... Читати далі »

 
Живі легенди

У переддень свята Дня Перемоги та Дня примирення до нашого закладу завітали ветерани війни Наріжняк Анатолій Михайлович та Булава Микола Леонтійович. Гості поділилися зі студентам спогадами про тяжке воєнне дитинство та непрості юнацькі роки, розповіли про життєві здобутки та перемоги.
... Читати далі »

 
Інформаційна година "Дзвони Чорнобиля"

26 квітня 2017 року для студентів І та ІІ курсу в читальній залі бібліотеки технікуму пройшла інформаційна година «Дзвони Чорнобиля», яку підготували й провели студенти групи 31М і керівник групи Циплухін Дмитро Серійович
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО