Адреса:

День вчителя 2014


03.10.2014 року в актовій залі Полтавського будівельного технікуму відбувся святковий концерт, присвячений Всесвітньому дню вчителя та Дню працівників освіти.
... Читати далі »

 
Виставка-конкурс "Тобі, Полтава, наша любов і слава!"


22.09.2014 в нашому технікумі пройшла виставка-конкурс "Тобі, Полтава, наша любов і слава!", присвячена Дню партизанської слави та Дню міста.
... Читати далі »

 
«Полтава вишивана» - 2014


20 вересня у Полтаві пройшов культурно-мистецький захід «Парад «Полтава вишивана» до Дня міста, в якому також приймали участь студенти та викладачі нашого технікуму.
... Читати далі »

 
Лекція-бесіда на тему: «Відповідальність за шкідливі звички»

  
10 вересня 2014 року в бібліотеці технікуму працівниками відділу правової роботи, правової освіти та державної реєстрації нормативно-правових актів Головного управління юстиції у Полтавській області для першокурсників Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва була проведена лекція-бесіда на тему: «Відповідальність за вживання алкоголю та тютюнопаління» з метою пропаганди здорового способу життя.
... Читати далі »

 
Вітаємо з Днем знань!

 
Випуск 2014


25, 27 та 30 червня в технікумі пройшли випускні вечори груп. В святково прикрашеній актовій залі зібралися випускники, батьки, почесні гості.
Свято випускного балу – традиційне для нашого навчального закладу.  Це свято поєднує в собі біль розставання і світлі надії та радість зустрічі з майбутнім випускників.
... Читати далі »

 
Вибори голови студради


В кінці червня в актовій залі пройшли вибори керівництва Студентської ради технікуму.
... Читати далі »

 
Англійська з носіями мови


Існує велика кількість методик навчання англійській мові з різною спрямованістю. Одні перевірені часом, інші тільки починають завойовувати своїх прихильників. Англійська з носієм мови -  не новинка, використовувалася вона ще дуже давно, і, треба зазначити, вельми успішно. Хто як не людина, що говорить з дитинства на досліджуваній вами мові, розбирається в тонкощах?
... Читати далі »

 
Благодійна акція "Єдина Україна!"


5 червня ввечері в центрі міста студенти нашого технікуму приєдналася до благодійної акції "Єдина Україна!", яка мала на меті збір коштів на лікування маленької Олександри Тютюнник.
... Читати далі »

 
Екскурсія на ПАТ "ТРЗ"


27.05.2014 р. студенти груп 36М та 21О разом з практичним психологом Мосієнко Ольгою Олександрівною та викладачем транспортної географії Сутиріною Тетяною Анатоліївною відвідали Публічне акціонерне товариство "Тепловозоремонтний завод".
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО