Адреса:

135-річчя від Дня народження Симона Петлюри

Викладачі технікуму 23.05.2014р.  з нагоди відзначення 135-річчя від Дня народження голови Директорії та головного отамана УНР Симона Петлюри відвідали мітинг і поклали квіти біля меморіальної дошки отаману, що знаходиться біля аграрної академії.
... Читати далі »

 
Круглий стіл до Дня народження С.В. Петлюри

20 травня 2014 року в нашому технікумі  викладачем Історії України Сидоренком Олександром Васильовичем було проведено круглий стіл присвячений дню народження полтавчанина, славного Головного отамана Української Народної республіки Симона Васильовича Петлюри.

... Читати далі »

 
Всесвітній День боротьби з гепатитом


З метою відзначення Всесвітнього Дня боротьби з гепатитом, 19 травня 2014р. спільно з медичними працівниками в технікумі проведений захід з підвищення обізнаності всіх учасників навчально-виховного процесу про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів, особливо групи В і С.

... Читати далі »

 
Дзвони Чорнобиля - 2014


25 квітня в актовій залі технікуму пройшов захід «Дзвони Чорнобиля», присвячений роковинам Чорнобильської трагедії з переглядом фільму.
... Читати далі »

 
Виставка творчості


18 квітня в актовій залі технікуму пройшла виставка творчості студентів та викладачів, присвячена Великоднім святам.
... Читати далі »

 
Обласні змагання з міні-футболу 2014

 
Бесіда-лекція «Самодопомога в складних життєвих ситуаціях»


З метою інформування студентської молоді та профілактики стресових станів серед цивільного населення, психологами Управління ДСНС України у Полтавській області протягом березня-квітня проводяться інтерактивні бесіди-лекції на тему: «Самодопомога в складних життєвих ситуаціях», так 9 квітня була проведена лекція зі студентами нашого технікуму.
... Читати далі »

 
Відеолекторій «Кримінальна відповідальність за здійснення злочинів пов’язаних з обігом наркотичних речовин»


26 березня 2014р. в читальній залі технікуму було проведено відеолекторій на тему «Кримінальна відповідальність за здійснення злочинів пов’язаних з обігом наркотичних речовин».
... Читати далі »

 
Акція "Майбутнє лісу у твоїх руках"


Створення нових лісів на території Полтавської області досить складна справа, адже зовсім небагато залишилося вільних територій, де можна було б висаджували лісові культури. На території Щербанівської сільської ради Полтавського району лісівники Полтавського лісгоспу Розсошенського лісництва взяли під заліснення яри та пагорби.    У рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» допомагали саджати ліс студенти нашого технікуму.
... Читати далі »

 
Студентська весна 2014


19 травня 2014р. пройшов ІІ етап міжвузівського фестивалю-конкурсу «Студентська весна». Показати свої таланти та змагатися в умінні триматися на сцені в Аграрно-економічному коледжі Полтавської державної аграрної академії зібралися представники різних ВНЗ з Полтави, в тому числі й студенти нашого технікуму.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО