Адреса:

Допомога військовому госпіталю м.Полтава


12 листопада студентська рада нашого технікуму надала допомогу у придбанні миючих засобів та ліків для поранених бійців АТО, котрі знаходяться на лікуванні у військовому госпіталі м.Полтава.
... Читати далі »

 
Студ Міс та Містер ПБТТБ - 2014


13 листопада відбувся цьогорічний конкурс краси  "Студ Міс та Містер ПБТТБ 2014".
В конкурсній програмі змагалися 8 дівчат та 8 юнаків, перед якими стояла складна задача: проявити свою оригінальність та показати себе з найкращого боку під час різних тематичних виступів.
... Читати далі »

 
Екскурсія до Межигір`я


Студенти та викладачі технікуму 8 листопада взяли участь в екскурсії до м.Київ,
... Читати далі »

 
Науково-технічна конференція «Інновації в дорожній галузі»


До дня автомобіліста і дорожника, який відзначається в останню неділю жовтня, цикловою комісією професійно-практичної підготовки зі спеціальності «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів» за участю викладачів та студентів групи 41-Д і 45-Д була проведена науково-технічна конференція «Інновації в дорожній галузі».
... Читати далі »

 
День української писемності та мови 2014


10 листопада 2014 року відбулася виставка газет до Дня української писемності та мови, в якій взяли участь студенти нашого технікуму.
За православним календарем — це день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.
... Читати далі »

 
"Україна - країна героїв, країна борців"


Виховний захід, присвячений 70-річчю вигнання нацистських окупантів з України "Україна - країна героїв, країна борців" пройшов 28 жовтня 2014 року в актовій залі технікуму. Метою заходу є показ героїзму українців - батьків, дідів і внуків, проведення паралелі між українськими воїнами часів Другої світової війни і нинішніми героями, які захищають незалежність України в зоні АТО, виховання патріотизму.
... Читати далі »

 
День автомобіліста та дорожника - 2014


24 жовтня 2014р. в актовій залі технікуму відбувся святковий концерт «Ні цвяха вам, ні жезла» до Дня автомобіліста і дорожника. Участь в ньому взяли колектив художньої самодіяльності технікуму та студенти групи 31Д.
... Читати далі »

 
Екскурсія на ГЗК м.Комсомольск


15 жовтня 2014р. відбулася екскурсія студентів 2-4 курсів до м.Комсомольск, для знайомства з роботою реальних виробничих підприємств. Екскурсія включала в себе відвідування Єристівського та Полтавського гірничо-збагачувальних комбінатів.
... Читати далі »

 
День людини похилого віку


1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, в Україні це також День ветерана. З нагоди цього дня в читальній залі технікуму пройшов тематичний захід, який підготував зі студентами Сидоренко О.В.
... Читати далі »

 
День вчителя 2014


03.10.2014 року в актовій залі Полтавського будівельного технікуму відбувся святковий концерт, присвячений Всесвітньому дню вчителя та Дню працівників освіти.
... Читати далі »

 
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 56 57 »

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО