Адреса:

Англійська з носіями мови


Існує велика кількість методик навчання англійській мові з різною спрямованістю. Одні перевірені часом, інші тільки починають завойовувати своїх прихильників. Англійська з носієм мови -  не новинка, використовувалася вона ще дуже давно, і, треба зазначити, вельми успішно. Хто як не людина, що говорить з дитинства на досліджуваній вами мові, розбирається в тонкощах?


Повне занурення в мовне середовище англійську або американську вимову, розмовні обороти, сучасну мову - все це ви можете отримати при зустрічі з носієм мови!

Вони чудово проводять дискусії, індивідуальні заняття, створюють комфортну атмосферу спілкування.



Вивчення англійської з носієм мови - це ще й пізнання англомовної культури можливість дізнатися про традиції, звичаї життя.
Уроки англійської з носієм мови будуть корисні всім без винятку, як досвідченому викладачеві, так і студенту-початківцю, тобто всім на всіх рівнях володіння мовою.


Ось і в нашому технікумі ми маємо прекрасну нагоду поспілкуватися з людьми, для яких англійська мова є їхньою рідною мовою. Вже протягом декількох років наш технікум співпрацює з великою кількістю американців, які досить часто приїжджають до України, і, що безумовно дуже приємно, до стін саме нашого навчального закладу. Такі візити є дуже цікавими і корисними, як і для викладачів іноземної мови, так і для студентів, бо вони завжди несуть у собі певну новизну, різноманітність.

І нам залишається тільки подякувати всім, хто надає нам таку унікальну можливість мати справу зі справжніми носіями англійської мови.

 

Просмотров: 632 |
Рейтинг: 3.0/2
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО