Адреса:

Випуск 2014


25, 27 та 30 червня в технікумі пройшли випускні вечори груп. В святково прикрашеній актовій залі зібралися випускники, батьки, почесні гості.
Свято випускного балу – традиційне для нашого навчального закладу.  Це свято поєднує в собі біль розставання і світлі надії та радість зустрічі з майбутнім випускників.


Спочатку пролунав гімн України і після чого почався святковий концерт.
З вітальними словами до випускників звернувся директор технікуму Рибка Василь Григорович та заступник директора з навчальної роботи Погорілий Ігор Васильович, які разом із завідуючими відділеннями вручив дипломи випускникам, а заступник директора з виховної роботи Дугніст Лариса Петрівна вручила подяки студентам - активістам нашого технікуму.

Також нагородили грамотами та медалями наших триразових чемпіонів з міні-футболу.


В цьому році дипломи молодших спеціалістів отримали 128 випускників технікуму, а деякі з них отримали диплом з відзнакою.






У цей вечір для випускників звучали вірші, музичні номери та запальні танці. Крім цього, випускників привітали  та куратори випускних груп.


А вчителі приймали теплі вітання від випускників із сумом, адже  вони проводжали у доросле життя своїх улюблених студентів, які за довгі роки стали для них рідними.

Ми сподіваємось, що найкращі випускники шкіл прийдуть до нас, щоб скласти вступні випробування, та стати студентами, додаючи нових звичаїв, динаміки та активності у наше веселе студентське життя!

P.S. Більше фотографій - в альбомі Випускний офіційної групи технікуму ВКонтакті.

 
Просмотров: 927 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО