Адреса:

Window on America in Poltava

4 травня 2017 відбулася екскурсія студентів Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва до Window on America in Poltava та можливостями сучасної Бібліотеки, яку організували викладачі іноземної мови Пацула Анна Леонідівна та Петрова Наталія Вікторівна.


19 квітня 2007 року за сприяння Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського офіційно відкрив свої двері інформаційний центр «Вікно в Америку».
Полтавський Центр «Вікно в Америку» - один із 22 подібних центрів в Україні, які вже відкрилися у Кіровограді, Одесі, Львові, Херсоні та ін. 

Мета створених центрів - надання сучасної інформації про США та поповнення фондів зібрань книг англомовними виданнями. Центри "Вікно в Америку" - це місце проведення лекцій, презентацій американських фільмів і літературних творів та інших культурних заходів, що сприяють кращому розумінню культури і народу Сполучених Штатів Америки. 

Вони створюють середовище зі сприятливою та дружньою атмосферою, де люди будь-якого віку й соціального статусу мають доступ до інформації про історію, урядування, суспільство та національні цінності Сполучених Штатів Америки.

Також при центрі працюють клуби спілкування англійською мовою за участю волонтерів Корпусу Миру та випускиків програм від Посольства США.

Просмотров: 633 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО