Адреса:

КВН-2013

 

    Другого квітня у стінах нашого закладу відбувся конкурс КВН серед студентських команд. За перемогу змагалися 3 команди – «Клапана» (механіки), «Хрестики-нулики» (організатори дорожнього руху), «Драстє рєбята» (дорожники).
    Почесну місію журі конкурсу виконували:
Каркач Андрій Володимирович – заступник голови райвиконкому з соціально-економічних питань, начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Ленінської районної у м. Полтаві ради.
Бронніков Євген Сергійович – президент громадської організації дитячого танцювального центру «АВІА-ДЕНС», суддя вищої категорії, тренер з бально-спортивних танців, хореограф.
Павленко Анатолій Олегович – начальник відділу у справах сім`ї та реалізації молодіжної політики Полтавського міськвиконкому.
Денисенко Юлія Алімівна – завідувач відділу соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування Ленінської районної у м. Полтаві ради, голова первинної профспілкової організації соціальних працівників.
Хоменко Роман Григорович – завідувач відділу соціально-побутової адаптації територіального центру надання соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення виконкому Ленінської районної у м. Полтаві ради.
    Бали підраховувала рахувальна комісія у складі:
Носаненко Наталія Юріївна (викладач математики);
Власенко Михайло Дмитрович (викладач української літератури та етики).
    Командам у підготовці допомагали керівники:
Практичний психолог технікуму Мосієнко Ольга Олександрівна – команда «Клапана», викладач іноземної мови і зарубіжної літератури Пацула Анна Леонідівна – команда «Драстє ребята», бібліотекар Мак Олена Володимирівна – команда «Хрестики-нулики».
    У чотирьох конкурсних епізодах – привітання «Весна, кохання, студентство», розминка, музичний конкурс «Від посмішки всім стане світліше» і домашнє завдання «Давайте помріємо про майбутнє нашої молоді» – хлопці та дівчата дивувала журі та всіх присутніх своїми оригінальними та дотепними жартами.
    Усі команди підготувалися відмінно навіть у зовнішньому вигляді - хрести та нулі та футболках команди організаторів, сорочки в клітинку у команди дорожників, туфлі, білі шкарпетки, спортивні штани та футболки з написами у «Клапанів». У нелегкій, але веселій боротьбі перше місце виборола команда хлопців з механічного відділення «Клапана». Переможці отримали кубок, крім того усі команди отримали дипломи і солодкі подарунки.
    Більш детальний фотозвіт про КВН дивіться у фотогалереї нашого сайту.
Просмотров: 792 |
Рейтинг: 3.0/2
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО