Адреса:

Всеукраїнській конкурс малюнків та фотографій „Що для мене Україна?”

Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про
проведення ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій „Що для мене Україна?”, приуроченого до Дня Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. 
Конкурс проводиться за двома категоріями – малюнок та фотографія. Авторами конкурсних робіт можуть були виключно учасники конкурсу. У категорії «Малюнок» індивідуальна конкурсна робота на обрану тематику подається у одній з чотирьох вікових номінацій, у категорії «Фотографія» конкурсна робота може бути як індивідуальною, так і колективною. Учасник конкурсу та його представник гарантують, що конкурсні роботи є автентичними, раніше не брали участі в інших конкурсах, не порушують авторські права інших осіб.

Конкурсні роботи подаються виключно в електронному форматі (відскановані чи якісно сфотографовані у форматі jpg, jpeg, png). До конкурсної роботи обов’язково додається опис зображеного.
Прийом конкурсних робіт триває з 01 серпня до 24 серпня 2023 року включно.
Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету шляхом її завантаження та заповнення спеціально створеної GOOGLE-ФОРМИ, розташованої за ПОСИЛАННЯМ  https://forms.gle/spsJHCtw7LBFYbvK8, дотримуючись всіх зазначених в ній вказівок.
ДЕТАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ МІСТЯТЬСЯ У ПОЛОЖЕННІ ПРО КОНКУРС (https://uwcfoundation.com/img/polozhenna_schodlameneUkraine2023.pdf ).

Просмотров: 80 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО