Адреса:

Волонтерство - це поклик душі

    Не кожен зможе, відкинувши свої справи і потреби в сторону, прийти на допомогу тому, хто потребує... Бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина. Про це йшла мова на годині спілкування "Волонтерство - це поклик душі" зі студентами групи 11-Д. 

    Захід присвячений Міжнародному дню волонтера, який відзначають 5 грудня. Свято було засновано у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН.

    Історію виникнення, розвиток волонтерського руху в світі та Україні розповіли студентки Приходько К. і Фабро О. Вони наголосили, що сьогодні волонтерський рух має глобальний характер. Волонтерська діяльність - це прояв милосердя і доброчинності, буде існувати доти, поки існує потреба людей у допомозі.

    Завідувачка бібліотеки Мак М.М. звернула увагу студентів на те, що потужним поштовхом для волонтерського руху в Україні стали Революція Гідності та війна на сході країни. Саме волонтери йшли добровольцями на фронт, збирали по всьому світу гроші й везли на фронт все, що могли, приймали біженців, здавали кров пораненим, знаходили потрібні ліки й плели маскувальні сітки.
    Студенти нашого коледжу беруть активну участь у волонтерських акціях по охороні довкілля та поліпшенні екологічного стану Полтави, допомозі хворим дітям.

    На закінчення бесіди студенти переглянули документальний фільм "Тил".  

Просмотров: 158 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО