Адреса:

Вітаємо випускників 2023!

В урочистій атмосфері 29 червня 2023 року пройшло одне із найбільш пам’ятних свят - випускний вечір студентів Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва. Позаду всі хвилювання й тривоги, успішно складені державні іспити, захищені дипломні проекти.


Цей червневий день був наповнений посмішками та радістю.
Випускники приймали привітання від викладачів, друзів, батьків. Сьогодні це вже молодші спеціалісти  та фахові молодші бакалаври.

Привітав  випускників зі святом директор коледжу Васільєв Євген Олександрович. Він підкреслив, що подія ця водночас і радісна, й сумна. Радість від того, що випускники отримали путівку в самостійне професійне життя. Сумним цей день став тому, що студенти залишають стіни коледжу. Директор побажав випускникам міцного здоров’я, натхнення,добрих друзів на життєвому шляху.

В урочистій атмосфері директор Васільєв Є.О. та замісник директора з виховної роботи Дугність Л.П. вручили випускникам 2023 року дипломи, 6 із яких з відзнакою.Було відзначено й тих студентів, які брали активну участь у громадському житті коледжу, спортивних змаганнях та здорового способу життя.


Зі словами подяки від усіх випускників звернулися до викладачів, працівників коледжу та батьків, староста групи 41-Д Приходько Катерина та студент групи 41-М Гайдар Максим.

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя!

Просмотров: 125 |
Рейтинг: 5.0/2
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО