Адреса:

Вітаємо новообраного директора технікуму

Згідно з наказом  Міністерства освіти і науки України новим директором технікуму призначено Васільєва Євгена Олександровича.


У минулому Євген Олександрович – студент нашого навчального закладу, після завершення здобуття вищої освіти повернувся до технікуму вже викладачем, працював головою циклової комісії професійно-практичної підготовки, потім завідувачем механічного відділення. 
Євген Олександровича впевнений, що успішна діяльність навчального закладу можлива тільки за умови гармонійного поєднання якісної організації освітнього процесу та забезпечення інтересів усіх його учасників. Тому пообіцяв прикласти усіх зусиль для збереження славних традицій та примноження кращих досягнень технікуму.

Колектив викладачів, працівників технікуму та студентство вітає Євгена Олександровича, і бажає  наснаги, плідної праці, нових ідей, відкриттів, далекоглядних рішень та значних успіхів у здійсненні поставлених цілей.

Нагадаємо, що 19 вересня  в Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва шляхом таємного голосування відбулися вибори директора за новою виборчою системою. 

Просмотров: 314 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО