Адреса:

"Поезія – душі моєї струни"

22 листопада у читальній залі технікуму відбувся виховний захід, присвячений мистецтву поезії та музики і приурочений до ювілейних дат наших славних земляків. На захід були запрошені студенти першого курсу дорожнього відділення та викладачі технікуму.


Мова йшла про життєвий і творчий шлях поетів Андрія Пашка та Володимира Тарасенка, співачки Раїси Кириченко, піснярки і композитора Наталії Май. 

Ці сильні духом, ніжні серцем, а головне – талановиті – письменники, співаки і  музиканти відомі навіть за межами Полтавщини, а тому не дивно, що їхні ювілеї відзначаються на обласному рівні. Тим більше, що їх об’єднує любов до рідного слова і української пісні – головних джерел натхнення нашого народу.

Присутні мали змогу почути вірші у виконанні студентів та переглянули документальні записи про земляків. Також лунали твори митців, покладені на музику. 

Звучали твори про рідний дім і Батьківщину, про батьків і дітей, про кохання і любов до ближнього, про війну і життєві перемоги – про те, що хвилює кожного.

Працівники бібліотеки підготували тематичну виставку, аби усі охочі могли детальніше ознайомитися із творчістю земляків, які своєю працею назавжди уславили Полтавський край. 

Участь у заході взяли студенти першого курсу: А. Жиженкова, В. Ніколенко, А. Рудницький, Д. Сердюк.

Просмотров: 436 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО