Адреса:

Науково-технічна конференція «Сучасні технології в дорожньому будівництві»


В рамках тижня циклової комісії професійно-практичної підготовки зі спеціальності «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів» була проведена науково-технічна конференція «Інновації в дорожній галузі» з залученням виробничників, викладачів та студентів 4-х курсів.

Тема цієї конференції була обрана не випадково, тому що в наш час питання сучасних інноваційних технологій в дорожньому будівництві є надзвичайно актуальним. Незважаючи на кризовий стан в державі, використання нових технологій в дорожньому будівництві поширюється і є економічно ефективним.
Мета конференції направлена на ознайомлення студентів з сучасними  інноваційними технологіями в області вишукувань, проектування,  будівництва та ремонту доріг, формування необхідних знань і навичок для дипломного проектування і майбутньої професії.
Під час конференції були розглянуті наступні питання:
1. Супутникові ЗD системи нівелювання RTK GPS (TRIMBLE)
2. Використання щебенево-мастикового асфальтобетону
3. Влаштування кам’яних доріг за технологією ANT
4. Влаштування бруківки
5. Майбутнє – за збірними плитами
6. Європейський досвід використання кольорових пігментів в асфальтобетонах.
7. Холодні та гарячі пластики в дорожній розмітці.
8. Метод холодного ресайклінгу.
9. Технологія інфрачервоної регенерації асфальтобетону.
Конференція виявилася цікавою і корисною. Виступ кожного учасника конференції супроводжувався показом презентацій і науково-пізнавальними фільмами. Доповіді підготовлені на достатньо високому науково-технічному рівні з використанням досвіду проходження студентами технологічної виробничої практики. Для підготовки питань використовувалися  матеріали з журналів «Автошляховик України», «Дорожня галузь» і Інтернету.

 

Просмотров: 473 |
Рейтинг: 5.0/3
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО