Адреса:

Місячник правових знань – 2017

З  01.11.2017 по 30.11.2017  у технікумі проведено Місячник правових знань.
Метою проведення стало прагнення перетворити права на важливий регулятор життя і поведінки в умовах соціуму.
 
У цей період були проведені години спілкування у кожній групі, керівниками груп: «Конституція України: історія і сучасність», «Торгівля людьми – це може статися з кожним», «Насильство проти жінок».

7 листопада 2017р.  проведено зустріч  студентів  з інспектором у справах неповнолітніх Соловйовою Л.М. на тему «Жорстокість та насильство».

В бібліотеці  технікуму була оформлена виставка тематичної літератури «Закон про тебе і для тебе» та оформлена  виставка стіннівок  з даної теми.



В  листопаді 2017р. у бібліотеці технікуму проведено виховний захід на тему «Попередження торгівлі людьми», з якого діти дізналися, що ніхто не повинен бути в рабстві або у підневільному стані, рабство і работоргівля забороняються в усіх видах.

16 листопада 2017р.  в рамках місячника права у гуртожитку проведено круглий стіл за участю ст. інспектора ювенальної превенції Полтавського ВП ГУНП в Полтавській області Михайленко Т.Г. на тему «Дотримання чинного законодавства, профілактика правопорушень неповнолітніх» та  проведена лекція - бесіда  «Законодавство України про запобігання наркотичної, тютюнової та алкогольної залежності».

Викладачем Петрушкевич Н.Є проведено анкетування студентів з теми «Чи знаєш ти свої права та  закон?»

Всі заходи, які проводилися в рамках Місячника правових знань,  спрямовані на  широке інформування студентів  про правову політику держави, зміни у законодавстві України, створення належних умов для набуття юними громадянами знань та практичних навичок про свої права, свободи та обов’язки.
     
Такі заходи надають студентам  правову інформацію практичного характеру, знайомлять з типовими для їхнього віку соціально-правовими проблемами і способами їх вирішення, спираючись на конкретні норми законодавства України. Основним завданням цього місячника було  надати цим знанням і умінням практичної спрямованості, побачити їх відбиток у позитивних проявах  правомірної поведінки студентів.

Просмотров: 449 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО