Адреса:

Дмитро Семка загинув 28 липня під час захисту Батьківщини поблизу Урожайного Донецької області

Колектив Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва висловлює найглибші співчуття рідним, близьким та друзям з приводу трагічної смерті Захисника України Дмитра Анатолійовича Семки.

Про трагічну звістку повідомив ресурс ЗМІСТ. Дмитро Семка народився 3 серпня 1997 року у Полтаві. Тут жив, навчався у Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва, а потім – у Полтавському державному аграрному університеті. Займався вільною боротьбою і виконав норматив кандидата у майстри спорту. Неодноразово був чемпіоном області.
Дмитро Семка – воїн 38-ої окремої бригади морської піхоти. Він виконував функції розвідника, воював на донецькому напрямку. Хлопець воював у бригаді спільно з батьком. 28 липня вони разом пішли на завдання, з якого повернувся лише його тато. Також у героя залишилися мама та сестра.
На жаль, словами неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій…
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Просмотров: 173 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО