Адреса:

Майбутнє лісу в твоїх руках - 2016


16 березня студенти нашого технікуму, волонтери та громадські активісти висадили сіянці білої акації на території Щербанівської сільської ради. Це допоможе повернути до життя непридатні для сільськогосподарської діяльності земельні ділянки. За останні роки вже засаджено територію площею 40га, у цьому році планується ще 5га.



– Без чистого повітря людина не зможе прожити і декількох хвилин, – зазначає Валентин Худін, керівник ГО «Воля і честь ім. Моргуна».


Створення молодого насадження проводиться на території Розсошинського лісництва (Полтавське лісове господарство) під керівництвом лісничого Дмитра Іваніни. На площі 5 га планують висадити близько 20 тисяч штук сіянців акації білої, яка є грунтозакріплюючою породою. Полтавське лісове господарство повністю забезпечене власним садівним матеріалом лісових порід.


Перед тим як розпочати роботу, кожен учасник проходить інструктаж, який триває близько години.



– Я вже другий рік беру участь у цьому заході, – розповідає студент Ігор Матрахов. –  Зараз тут менше людей, ніж було у минулому році, тому буде більше роботи, але ми готові. Працюємо на одну мету. Іншим ВНЗ потрібно також долучатися до акції.

В рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» лісівники традиційно, вже сьомий рік поспіль, запрошують до співпраці студентів.

 
Просмотров: 426 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО