Адреса:

Інноваційний івент з лідерства для освітян Полтавщини

1 березня 120 вчителів та викладачів з усього регіону взяли участь в освітньому івенті “Нова українська школа: відповідальне лідерство”, організованому ПОІППО ім. М.В.Остроградського. На заході були присутні психолог технікуму О.О. Мосієнко та викладач А.О. Челебій.


На початку заходу учасники мали можливість ознайомитися із сучасними концепціями лідерства та програмами які впроваджуються в Україні та світі: «Школа лідерства», екологічне лідерство, навчальне, емоційне лідерство та інше.

Після вступної частини гості заходу мали можливість відвідати майстер-класи, воркшопи, фітбек та провокативну і цікаву групову дискусію «Лідерство в метафорах: “мафія” чи “магія”».


Кожен міг скористатися можливістю розширити знання про освітні програми з лідерства, отримати індивідуальні консультації експертів, приєднатися до групи колег Полтавської області й України, які займаються впровадженням тієї чи іншої програми у своїх закладах.

Наприкінці відбувся розіграш призів (комплектів літератури з лідерства) та урочисте закриття івенту, який, на переконання і учасників, і організаторів, стане початком плідної співпраці щодо розвитку лідерства учнів, студентів та вчителів Полтавщини.

Просмотров: 423 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО