Адреса:

Інформаційна година «Вибір за тобою, життя без насильства»

25 листопада 2021 року із студентами групи 11-Д  Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва була проведена  інформаційна година в zoom «Вибір за тобою, життя без насильства».


25 листопада увесь світ відзначає Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками. Офіційно цей день був оголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1999 році, але відзначатися він почав з 1981 року в пам’ять про трагічну загибель трьох сестер Мірабаль, які були жорстоко вбиті під час диктатури домініканського правителя Рафаеля Трухільо в 1960 році.

Насильство стосовно жінок – одна з найсерйозніших форм порушення прав людини в Європі. Це один з найпоширеніших злочинів. І все ж соціальний тиск  є таким  сильним, що багато жертв сприймають насильство як невідворотне явище в житті і не повідомляють про нього. Інших потерпілих, які мають мужність звертатися по допомогу до органів влади, інколи відсилають назад, не сприймаючи їх серйозно, або потерпілі  не можуть знайти захист і справедливість через слабкість правової та політичної бази у своїх країнах.

Жорстоке поводження з  жінками, нехтування їхніми інтересами не лише завдає непоправної шкоди їх фізичному здоров'ю, але й тягне за собою важкі психічні та соціальні наслідки. 

В ході  бесіди  студенти дізналися про  проблему насилля  й жорстокості, та  її наслідків, а також переглянули та  обговорили відеоролики  «Розірви коло» (щодо протидії насильству).

 

Просмотров: 185 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО