Адреса:

Кібербезпека при використанні онлайн платформ

Із метою якісної та безпечної організації освітнього процесу в дистанційній формі фахівцями Департаменту кіберполіції Національної поліції України було проведено вебінар для освітян із безпечного використання онлайн платформ у освітньому процесі. 

Зазначимо, що недотримання типових правил безпечного використання онлайн платформ може призводити до несанкціонованого втручання в освітній процес як зловмисників, так і членів підконтрольних країні-агресору хакерських угрупувань, що в свою чергу унеможливлює отримання якісних знань учнями, студентами та слухачами закладів освіти, зриває процес навчання та унеможливлює використання онлайн платформ на повну потужність.




Інформуємо, що фахівці Департаменту кіберполіції готові реагувати на інциденти, пов’язані з несанкціонованим втручанням у інформаційно-комунікаційні системи та мережі закладів освіти. Для цього необхідно звернутися за телефоном «гарячої лінії» 0800505170, або заповнити електронну форму на офіційному вебсайті Департаменту: https://cyberpolice.gov.ua/ за посиланням: https://ticket.cyberpolice.gov.ua/

 
Просмотров: 155 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО