Адреса:

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Одним з найактуальніших питань для Полтавщини є підвищення лісистості регіону до оптимального рівня: з 8,7% до 14%. 21 березня, у Всесвітній день лісівництва, розпочалася щорічна акція Держкомлісгоспу України «Майбутнє лісу у твоїх руках», який проходитиме в усіх регіонах України до 18 квітня - Дня довкілля. У рамках акції ДП «Полтавський лісгосп» проводить ряд заходів щодо посадки і збереження лісу, зокрема, продовжують засаджувати пустирі та непридатні для сільського господарства землі,  залучаючи до них учнів, студентів, владу.


18 квітня майже півсотні студентів Полтавського політехнічного коледжу, Полтавського  нафтогазового технікуму та технікуму транспортного будівництва засадили сосною півтора гектара у Розсошенському лісі. Незабаром у мішаному лісі неподалік села Тростянець ростиме майже 10 тисяч саджанців.

Від нашого технікуму участь в акції приймала група 36М разом з керівником групи Циплухіним Д.С., які сумлінно попрацювали і зробили свій внесок в покращення екології нашого району.

 

 

Просмотров: 689 |
Рейтинг: 5.0/2
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО