Адреса:

Зустріч з першокурсниками в рамках міської програми "Адаптив"

31 жовтня 2013р. відбулась зустріч керівництва міста з студентами нового набору в рамках програми адаптаційного курсу для першокурсників – «Адаптив», яка розроблена Полтавським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, щоб зробити процес освоєння у навчальному закладі цікавішим і успішнішим.  


У рамках курсу першокурсники мають змогу більш тісно познайомитися з навчальним закладом та одногрупниками, сформувати  дружній колектив, виробити особисту позицію з актуальних питань студентського життя й уміння самостійно приймати рішення та налагоджувати побут.

     Перед першокурсниками виступили заступник міського голови Порохня Світлана Казимирівна, яка привітала першокурсників з тим, що здійснилося їхнє бажання – вони стали студентами, побажала їм успіхів, гарних оцінок на екзаменах, вірних та надійних друзів, які подарують студентські роки, директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Буднікова Ольга Леонідівна та заступник директора технікуму з навчальної роботи Погорілий Ігор Васильович.
 
Після привітання виступила головний спеціаліст відділу туризму та культурної спадщини Управління культури виконавчого комітету Полтавської міської ради Вікторія Володимирівна, яка провела відеолекторій «Полтава історична».

     Для того, щоб першокурсники могли з легкістю орієнтуватися у місті, кожен з них отримав «Довідник студента»,де зібрана корисна інформація про бібліотеки, музеї, секції з метою організації предметного дозвілля.

 
Просмотров: 661 |
Рейтинг: 5.0/2
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО