Адреса:

Всеукраїнська онлайн конференція «Модернізація та сучасні технології транспортного будівництва»

23 листопада 2017 року на базі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ «Львівська політехніка»  відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Модернізація та сучасні технології транспортного будівництва», участь в якій взяв і наш технікум. 

Основні тематичними напрямками проведеної конференції були проектування та вишукування автомобільних доріг, геологія, геодезія, будівельні матеріали та сучасні технології транспортного будівництва, штучні споруди, організація та регулювання дорожнього руху, економіка та планування транспортного будівництва, екологія та  охорона навколишнього середовища при транспортному будівництві.
Було розглянуто 16 науково-технічних питань. У конференції на прямому зв’язку приймали участь шість технічних навчальних закладів України. Учасники дорожнього відділення нашого технікуму підготували п’ять статей та доповідей. 

У Всеукраїнській конференції прийняли  участь викладачі та студенти нашого технікуму: Мальгівський Андрій, гр. 41-Д, керівник Горєва В.П., Копиця Юрій, гр. 41-Д, керівник Джиркінс Л.О., Крат Андрій, гр. 31-Д, керівник Яковенко Л.О.,  Штанько Владислав, гр. 41-Д, керівник Носенко Н.Ю., Іщенко Катерина, гр. 41-Д, керівник Джиркінс Л.О. 

Конференція виявилася надзвичайно пізнавальною та корисною для здобувачів освіти та працівників у дорожній галузі. Дякуємо нашим колегам за організацію та проведення таких корисних і цікавих заходів!

Просмотров: 542 |
Рейтинг: 5.0/2
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО